SmartphonesSOFTWAREStiri

Primul smartphone cu sistemul de operare Tizen 2.1 surprins de camera foto

samsung gt-i8800 redwood

In aceasta perioada are loc Tizen Developer Conference 2013, in San Francisco (conferinta anuala a developerilor pe platforma Tizen), acolo unde Samsung si Intel, conform zvonurilor, vor dezvalui noua versiune a sistemului de operare Tizen 2.1, dar si primele terminale bazate pe acest sistem.

Comunitatea greceasca dedicata sistemului de operare Tizen, a impartasit o serie de fotografii cu un terminal Samsung care ruleaza noua versiune 2.1 a acestui sistem. Conform sursei, Samsung GT-I8800 nume de cod Redwood este primul terminal al producatorului sud coreean ce va fi disponibil din a doua jumatate a lui 2013.

Din ce se vede pe aceste imagini, avem fereastra cu Setari (Settings) si icoanele din acest menu, cat si o serie de capturi de ecran cu functia S Voice Search. Din pacate nu avem nici o imagine cu interfata sistemului de operare (home screen) si nici cu icoanele din App drawer (sertarul cu aplicatii).  

Sursa acestor imagini nu dezvaluie nici un fel de detaliu despre partea tehnica (componentele hardware) a acestui telefon, dar putem specula ca va detine tehnologie Intel Atom pe partea de procesare.

De stiut ca, Tizen OS este in intregime bazat pe HTML5 si este sistemul de operare in care Samsung a investit foarte mult in ultima perioada.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!