SmartphonesStiri

Primul smartphone VAIO dupa era Sony, vine in Europa!

primul smartphone vaio

Probabil, ca ati auzit deja, dar in cazul in care mai sunt persoane care nu sunt la curent cu aceasta informatie, Sony a vandut divizia de laptopuri VAIO catre un grup privat de investitori japonezi, care anul acesta vor lansa, in premiera, primul smartphone VAIO, model ce va rula sistemul de operare Android, al celor de la Google.

Desi ne asteptam ca acest smartphone VAIO sa fie disponibil doar pe piata din Japonia, se pare, ca grupul JPI are alte planuri, astfel, primul smartphone VAIO va fi comercializat si in Europa.

Lansarea oficiala a telefonului VAIO, model VA-10J, va avea loc Joi, 12 martie, in tara samurailor. Conform bursei zvonurilor telefonul este dotat cu un ecran de 5 inci 720p HD, cu un procesor Snapdragon 410 pe 64-bit, 2GB memorie RAM, 16GB spatiu intern si camere foto de 13, respectiv 5 megapixeli.

Daca aceste zvonuri au vreun sambure de adevar in ele, primul smartphone VAIO, nu va fi o bestie in materie de performanta, insa va fi suficient de bine dotat, cat sa nu aibe lag si sa nu coste prea mult.

V-ar tenta un telefon sub brandul VAIO?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!