SOFTWAREStiriWindows

Primul update major la Windows 10, distribuit de Microsoft

primul update major la windows 10

Primul update major la Windows 10 este distribuit in prezent de Microsoft, aducand noi schimbari pe partea de aspect al sistemului de operare, dar si de functionalitate. Mai mult, noua actualizare include si un numar de probleme, de erori ce au fost raportate pana in prezent de utilizatori si rezolvate in aceasta actualizare. Primul update major la Windows 10 este disponibil chiar acum pentru peste 110 milioane de dispozitive cu acest sistem de operare.

Pe lista de schimbari majore se afla browser-ul Edge, acum fiind capabil sa sincronizeze paginile favorite si setarile, alaturi de o noua caracteristica de previzualizare a tab-urilor. O alta schimbare in primul update major la Windows 10 este adusa la asistentul virtual Cortana, acum nemaifiind nevoie de un cont Microsoft pentru a putea functiona. Mai mult, utilizatorii pot alege instalarea aplicatiilor din Windows Store pe o unitate externa de stocare, iar modul pentru tablete sufera si el imbunatatiri, acum utilizatorii avand posibilitatea de a inchide aplicatiile cu glisarea degetului in jos pe ecran.

Windows 10 are parte si de schimbari la design, insa mai minore, cum ar fi icon-uri schimbate, mici modificari la meniul Start, alaturi de o noua culoare la titlul barei pentru aplicatiile desktop si altele. Actualizarea poate fi descarcata si instalata incepand de astazi, fiind disponibila prin serviciul Windows Update.

Daca ati instalat primul update major la Windows 10, asteptam sa ne spuneti ce schimbari ati mai sesizat in aceasta actualizare, printr-un comentariu la acest articol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!