BreakingSmartphonesStiri

Probleme mari cu logo-ul telefonului Sony Xperia Z

image

Nu cu mult timp in urma compania Sony a fost nevoita sa retraga de pe piata pentru cateva luni tableta Sony Xperia Tablet S din cauza unor probleme tehnice (tableta nu era rezistenta la apa asa cum era precizat in manualul de utilizare al producatorului).

De curand Sony a lansat cel mai nou terminal mobil al sau in cadrul CES2013 – Xperia Z, un smartphone cu ecran de 5 inch Full HD, ce vine cu o folie protectoare direct de pe liniile de asamblare (o decizie laudabila), insa s-ar parea ca si acest produs intampina ceva probleme tehnice.

Conform site-ului ComputerBild.de, daca incercam sa dezlipim folia protectoarr din anumite motive (folia s-a zgariat si trebuie schimbata sau pur si simplu nu sunteti adeptul foliilor pe ecran), telefonul isi pierde logo-ul care pare sa fie mai degraba imprimat in folie decat in carcasa telefonului.

image

Computerbild a publicat o serie de imagini cu tot acest proces de dezlipire a foliei de pe ecran, poze in care vedem foarte clar cum logo-ul ramane imprimat in folie. Mentionam ca modelul pe care il vedeti in aceste imagini este un prototip trimis pentru teste (review) publicatiei germane si nu produsul final care va fi lansat in luna februarie.

O problema hilara pentru Sony care este considerat unul din cei mai importanti producatori in materie de produse electronice,  mai ales ca Xperia Z este considerat terminalul de varf din gama Xperia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!