StiriTablete

Probleme pentru iPad Pro. Vanzarile merg slab, datorita pretului mare

Probleme pentru iPad Pro

Apple a anuntat in urma cu aproximativ o luna noua tableta iPad Pro si, se pare, ca deja sunt luate in considerare reduceri ale productiei, ceea ce inseamna probleme pentru iPad Pro. Conform unei surse din interiorul lantului de productie, compania din Cupertino a redus numarul comenzile de fabricatie, datorita faptului ca tableta nu se vinde atat de bine pe cat si-ar fi dorit compania, in principal, din cauza pretului de vanzare.

Noul iPad Pro este de asteptat incepand de luna viitoare la un pret intre 799 si $1.079$, in timp ce accesoriile: Apple Pencil va avea un pret de $99, iar Smart Keyboard va costa 169$. In cadrul acestui ciclu de afaceri, companiile insista pe reducerea costurilor, ceea ce inseamna ca o tableta de aproximativ 1.000$ nu este considerata tocmai necesara.

Apple a sustinut ca acest nou produs va fi destinat companiilor si mediilor educationale, insa, in aceste doua domenii regasim o a doua problema a noului iPad, in forma concurentei, Microsoft Surface Pro 4.

Printre specificatiile Apple iPad Pro regasim un ecran de 12.9 inci cu o rezolutie de 2.048 x 2.732 de pixeli si o densitate a pixelilor de 265 ppi, un procesor Apple A9X, o camera principala de 8MP, alaturi de una secundara de 1.2MP, Touch ID si, probabil, o memorie RAM de 4 GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!