StiriTelecom

Promotia Vodafone de Paste cu trafic dublu de date si internet nelimitat

promotia-vodafone-de-pastePromotia Vodafone de Paste cu trafic dublu de date si internet nelimitat

Promotia Vodafone de Paste aduce trafic dublu de date si internet nelimitat abonatilor sau. La abonamentele Easy, Smart sau RED, fie abonament nou sau reinnoit, clientii vor beneficia de trafic dublu de Internet, pentru 2 ani. Mai  mult decat atat, clientii abonamentelor Smart si RED beneficiaza gratuit de Internet nelimitat timp de 1 luna (Smart) si 4 luni (RED). Clientii abonamentelor RED vor beneficia prin promotia Vodafone de Paste de mai multe minute internationale pentru mobil sau in roaming, perfecte pentru a discuta cu cei dragi aflati peste hotare.

Traficul dublu de Internet se primeste sub forma de bonus special „DUBLU NET”, la un contract nou sau reinnoire pentru abonamentele precizate mai sus. Bonusul se activeaza automat in cazul abonamentelor RED, iar la abonamentele Easy si Smart, bonusul se activeaza manual, apeland la *100# (sectiunea „internet”).

In cazul pachetelor RED si Smart, promotia Vodafone de Paste aduce „Net fara limite”, adica internet nelimitat la abonamentele Smart si RED 25 (o luna) si 4 luni pentru abonamentele RED 29, RED 45 si RED 59. Optiunea se activeaza automat pentru abonamentele reinnoite sau prin contract nou. RED 25 mai include si minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 250 de minute internationale si 400 MB trafic de date (800MB cu bonusul „DUBLU NET”), stocare cloud de 15GB si acces gratuit la aplicatiile Zona, Seenow, Vodafone Protect. In plus, la acest abonament, Samsung Galaxy Express 2 vine a un pret special de doar 14 Euro (TVA inclus). In plus, clientii abonamentelor RED vor avea si minute internationale pe mobil sau in roaming.

promotia-vodafone-de-paste

Clientii RED 45 si RED 59 vor putea folosi traficul de date inclus in abonament (2GB si 3GB) si in roaming.

Promotia Vodafone de Paste aduce si telefoane la preturi speciale, astfel ca abonatii Smart 13 pot achizitiona noul Vodafone Smart 4 Mini, la 1 Euro (TVA inclus), abonatii Smart 19 pot achizitiona un LG L70 la 9 Euro (TVA inclus). Abonatii RED 29 pot achizitiona un LG G2 Mini la pretul de 19 Euro (TVA inclus), iar clientii RED 59 pot achizitiona noul Samsung Galaxy S5 la 129 euro (TVA inclus). Mai multe informatii pe https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/toate-abonamentele/index.htm

“Oferta noastra de Paste vine sa sustina promisiunea campaniei “Impreuna aducem toata Romania pe Internet” cu o multitudine de avantaje pentru utilizatorii Vodafone. Este vorba despre beneficii extinse pentru serviciile de date mobile, acordate clientilor care isi reinnoiesc abonamentul sau isi fac unul nou. Pentru pachetele RED si Smart, le oferim clientilor oportunitatea de a se bucura de Internet nelimitat pentru o perioada de pana la 4 luni. In plus, toate abonamentele noastre, fara exceptie, vin acum cu trafic dublu de date mobile pentru intreaga perioada contractuala. Multe alte avantaje, cum ar fi cele mai dorite aplicatii ale momentului, minute nationale, internationale si in roaming, vin sa aduca si mai multa valoare clientilor nostri”, a spus Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Vodafone lanseaza si un portofoliu nou de abonamente de Internet mobil pentru laptop, PC si tableta cu preturi intre 10 si 29 euro/luna. Smart Net 10 (10 euro/luna, TVA inclus), Smart Net 12 (12 Euro/luna, TVA inclus), Smart NET 15 (15 Euro/luna, TVA inclus), Smart Net 19 (19 Euro/luna, TVA inclus) si Turbo 4G (29 euro/luna, TVA inclus). Cele 3 abonamente (Smart Net 15, Smart Net 19 si Turbo 4G) ofera acces la tehnologia 4G, cel mai accesibil fiind Smart Net 15, avand 10 GB trafic inclus cu viteza maxima. In plus, prin optiunea „Net fara limite”, abonamentele de Internet mobil reinnoite sau noi, beneficiaza gratuit de internet nelimitat prin optiunea speciala, astfel ca Smart Net 10, Smart Net 12 ofera internet nelimitat timp de 1 luna, iar abonamentele Smart Net 15, Smart Net 19 si Turbo 4G, beneficiaza de internet nelimitat timp de 4 luni.

Promotia Vodafone de Paste ofera si tablete la preturi speciale, astfel ca Samsung Tab III de 8 Inch este disponibila, in rate, pe factura, cu 0 euro avans si 23 de Euro pe luna la abonamentul Smart Net 12, pentru abonamente incheiate pe 2 ani. Mai multe informatii pe https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/internet/internet-pe-laptop-sau-tableta/index.htm

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!