StiriTech

Proteza Cyborg Beast printata 3D de 50$ comparata cu una de $42.000

proteza-cyber-beastProteza Cyborg Beast printata 3D de 50$ comparata cu una de 42.000$

Tehnologia printarii 3D isi face simtita prezenta tot mai des. Cu o imprimanta 3D si materialele necesare putem construi ceva mult mai ieftin si de durata

Proteza Cyborg Beast este o proteza printata 3D. Cu totii stim ca protezele membrelor au un pret foarte mare, mai ales cand vine vorba de functii de miscare. Jose Delgado Jr. Jose este un om nascut fara mana stanga, iar de anul trecut folosea o proteza in valoare de 42.000 de dolari.

Pretul ridicat se datoreaza si functiilor care permit transferul de semnale intre muschi si proteza, oferind miscari mecanice ale degetelor.

Jeremy Simon de la 3DUniverse i-a oferit lui Jose o proteza Cyborg Beast printata 3D, facuta din plastic ABS, pretul acestei proteze fiind de doar 50$. O diferenta uriasa fata de proteza pe care Jose o folosea.

Jose a testat proteza Cyborg Beast, iar rezultatele au fost excelente, declarand ca este mult mai confortabila si functioneaza mult mai bine. Singurul aspect negativ al acestei proteze printate 3D este materialul, fiind vulnerabil la greutati mai mari, insa costurile de reparatie sunt la fel de mici, reparatul constand in printarea 3D.

Simon si Jose lucreaza in prezent la o noua proteza cu un tip de material numit „Bridge nylon”, material mult mai rezistent. Asadar, tehnologia printarii 3D are un aspect pozitiv pentru oamenii cu astfel de probleme, oferind calitate la un pret mult mic.

 

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!