AccesoriiStiriWearable

QuickMobile incepe livrarile primelor ceasuri Apple Watch din Romania

QuickMobile incepe livrarile primelor ceasuri Apple Watch

QuickMobile incepe livrarile primelor ceasuri Apple Watch din Romania comandate inca de acum mai bine de 2 saptamani.

Acum mai bine de doua saptamani QuickMobile accepta precomenzi pentru Apple Watch. Iata ca, de saptamana aceasta, magazinul de retail incepe livrarea acestui gadget catre clientii care l-au comandat din timp, chiar daca Apple se confrunta in continuare cu probleme de stoc, datorita numarului mare de comenzi.

QuickMobile anunta ca a primit peste 300 de precomenzi pentru smartwatch-ul Apple, 10 dintre acestia platind intre 50.000 si 80.000 de lei pe editia de lux placata cu aur de 18k Watch Edition.

Românii s-au arătat foarte interesați de noul gadget Apple, iar vestea bună pentru ei este că își vor primi smartwatch-urile mult așteptate începând cu săptămâna aceasta, în ciuda întârzierilor la nivel internațional. A fost o surpriză și pentru noi achiziția celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei și 7 bărbați care au plătit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Quickmobile primeste precomenzi pentru Apple Watch

Cele 3 versiuni, cu prețuri cuprinse între 1.849,90 lei și 79.999,90 lei sunt în continuare disponibile pe site-ul www.quickmobile.ro, cei interesați putând alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, până la cele de piele sau magnetice. De asemenea, clienții își pot alege modelul favorit din două variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm și 42 mm.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 și 6 plus și oferă interfeţe NFC, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru inițierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum și integrarea cu aplicația Siri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!