EvenimenteStiriTech

Quickmobile se extinde in toata UE si lanseaza un nou program de service (garantie)

20151007_183139
Tudor Tiboc, manager general Quickmobile, anunta magazinul online QuickMobileShop.com si Service Return

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc ieri in Bucuresti si la care am luat si noi parte, Quickmobile si-a anuntat extinderea pe plan international si un nou program de service (reparatii/garantie), care sa vina in ajutorul clientilor lor.

Astfel, Quickmobile lanseaza magazinul online QuickMobileShop.com, care va livra in toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. De asemenea, QuickMobile anunta si lansarea platformei Service-Return.com, prin care clientii care solicita operatiuni de service o pot face simplu si rapid, oriunde din Europa.

„După 10 ani de la înființare și după ce am reușit performanța de aduce în România toate produsele în același timp cu lansarea lor pe cele mai mari piețe internaționale, a venit momentul să facem un pas important – extinderea în .com, la nivel european. Practic, fiecare cetățean din Europa va putea plasa o comandă pe QuickMobileShop.com”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Planul de extindere vine in urma profitului pe care magazinul de retail il are in ultimii ani, desi au fost unele probleme la nivel de organizare, in special in ceea ce priveste garantia si service-ul acordat clientilor lor.

Noua platforma ‘Service Return’ anuntata saptamana aceasta, impreuna cu extinderea afacerilor magazinului de retail in Uniunea Europeana, este un pas mare inainte pentru acestia, unul care ar putea aduce si o mai buna gestionare a problemelor intampinate de catre clientii Quickmobile cu produsele aflate in garantie externa (service oferit numai direct la producatorul/furnizorul de unde au fost importate gadgeturile).

”Era necesar ca extinderea europeană să vină la pachet cu externalizarea operațiunilor de service și lansarea unei platforme care să administreze toate solicitările clienților noștri, deoarece este vorba de un proces mult mai complex”, a adaugat Tudor Țiboc.

20151007_201437
Samsung Galaxy Note 5 alaturi de accesoriul S Pen si functia sa OnCircle,

Tot in cadrul acestui eveniment, Quickmobile a prezentat in premiera presei noile telefoane Apple iPhone 6S si 6Plus, precum si phabletul Galaxy Note 5, pe care Samsung inca nu il are in plan pentru comercializarea lui in Europa, si alte cateva gadgeturi.

Credeti ca Quickmobile va reusi sa rezolve problema garantiei externe la produsele importate? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!