StiriTechTV

RCS&RDS anunta reducerea preturilor la abonamentele de cablu TV, incepand cu 1 ianuarie 2013

sigla-rcs-rds

Cel mai mare operator de cablu TV din Romania, RCS&RDS anunta reducerea preturilor cu 2 lei la abonamentele pentru televiziune digitala prin cablu, incepand de la 1 ianuarie 2013.

Incepand cu 1 ianuarie 2013, RCS & RDS are o noua oferta de televiziune prin cablu, respectiv doua pachete TV, unul de televiziune analogica (pachetul Analogic), altul de televiziune digitala (pachetul Digital):

  • Analogic are pana la 60 programe TV si costa 25 lei lunar.
  • Digital are pana la 100 canale TV cu sunet si imagine digitale si este in valoare de 29 lei.Pachetul Digital poate fi completat cu optiunea Adult, in valoare lunara de 1 leu, optiune care contine canale pentru adulti. Compania ofera primul echipament SD pentru receptie digitala in custodie.

Cele doua pachete noi inlocuiesc in oferta operatorului pachetul analogic de tip „Baza” si pachetul digital „Extra”(respectiv pachetul format dintr-un abonament de baza completat cu extraoptiunea „Extra”). In acord cu noua oferta, abonatii fostelor pachete digitale „Extra” si ai extraoptiunii „Extra” vor beneficia in continuare de optiunea Adult si vor primi o reducere cu 2 lei a tarifului lunar, urmand sa plateasca 30 de lei in loc de 32 lei, incepand cu decembrie 2012.

 

Tarifele mentionate contin TVA si alte tarife asociate incluse.

Pentru fostele pachete digitale Baza si Baza Special nu se aplica modificari de tarife.

 

Detalii despre noua oferta vor fi disponibile pe site-ul www.rcs-rds.ro incepand din ianuarie 2013. Informatii detaliate sunt oferite de operator prin intermediul serviciului Relatii cu Clientii, la numerele 031.400.4414 – pentru Bucuresti si 03xx.400.414 – pentru restul tarii („xx” reprezinta prefixul judetului de apelare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!