Camere FotoStiriTech

ReCamera, prima camera foto/video lansata de HTC

htc recamera

HTC ReCamera, camera foto/video ce incape in buzunar

Pe data de 8 Octombrie 2014, HTC a tinut o conferinta la New York, numita „Double Exposure”. Publicul a asteptat lansarea primei camere foto/video HTC. Astfel, compania taiwaneza a lansat ReCamera, o camera foto/video micuta si performanta, foarte usor de transportat.

Ca specificatii, ReCamera are un senzor Sony CMOS 1/2.3″ de 16 megapixeli, ce ofera capabilitatea de a inregistra clipuri full HD 1080p la 30FPS sau clipuri slowmotion 4x la rezolutie HD 720p. Camera are o lentila ce ofera 146 grade unghi de capturare, deci foarte larg, alaturi de o baterie de 820 mAh, ce promite o autonomie de pana la 1 ora si 40 de minute in inregistrarea continua de clipuri Full HD, sau 1200 de fotografii. Are un card microSD inclus de 8GB, dar poate fi schimbat cu unul de maxim 128GB. Fiind o camera ce e menita sa captureze momente din viata noastra de zi cu zi, ReCamera poate fi folosita si sub apa, timp de 30 de minute, la o adancime de maxim 1 metru.

ReCamera are aspectul unui periscop, e simplu de folosit si are doar doua butoane. Un buton are doua functii, mai exact, apasare scurta pentru fotografii sau o apasare lunga pentru inregistrare video. Butonul celalalt este amplasat pe partea din fata, sub lentila camerei, ce ofera capabilitatea de a inregistra clipuri in slowmotion, la rezolutie HD 720p si 120 cadre pe secunda. Nu exista buton de inchidere/aprindere, deoarece senzorul aflat pe dispozitiv, ofera capabilitatea de a aprinde camera atunci cand este ridicata de utilizator.

htc recamera

Dispozitivul HTC ReCamera nu are un ecran incorporat, pentru a vedea ceea ce filmam, insa poate fi sincronizat cu un dispozitiv Android sau iOS. Mai mult, se poate face streaming (transmisie directa) prin sincronizarea camerei cu un dispozitiv Android/iOS. HTC a declarat ca lucreaza cu YouTube pentru a oferi utilizatorului sansa de a transmite in direct si pe YouTube.

HTC ReCamera va fi disponibil, conform spuselor companiei, pana in sarbatorile de iarna, la pretul de $199.99. Nu se stie disponibilitatea exacta a acestui dispozitiv, insa poate fi precomandat de pe site-ul producatorului.

In cadrul conferintei „Double Exposure”, HTC a mai lansat si smartphone-ul Desire Eye, un smartphone cu o camera frontala de 13 megapixeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!