StiriTechTV

Noua reclama Samsung. Atac direct la concurenta

reclama samsung

Noua reclama Samsung. Atac direct la concurenta

Noua reclama Samsung ataca concurenta destul de serios in scopul de a-si promova noile tablete din gama Galaxy Pro. Victimele sunt Microsoft, Apple si Amazon. Din pacate, compania sud-coreeana calca si stramb in noua reclama Samsung.

Aceasta noua reclama Samsung arata in mod detaliat ce pot face tabletele Galaxy TabPro, dar nu pot face tabletele iPad, Surface sau Kindle. Actiunea are loc intr-un hotel de lux, unde majoritatea au iPad-uri, dar doar unul are o tableta Galaxy TabPro. Reclama subliniaza in mod evident lipsa functiei multi window (doua aplicatii simultan), lucru pe care Galaxy TabPro il are.

Apoi.atentia se muta usor catre tableta celor de la Microsoft, adica Surface, numind-ol laptop. Ei bine, aici Samsung exagereaza cand tableta celor de la Microsoft este numita laptop, deoarece sunt niste accesorii detasabile, nu permanente. Culmea, in reclama, utilizatorul Surface spune ca e tableta, nu laptop, dar ceilalti insista asupra faptului, spunand ca are mouse, tastatura, deci e laptop. Pe langa asta, in noua reclama Samsung, tableta Surface are in dotare un „battery dock” pur si simplu imaginar. Un astfel de accesoriu nu exista in mod oficial, dar Samsung l-a creat in reclama lor.

Mergem mai departe la utilizatorii de Kindle, unde ei nu pot vizualiza un clip pe YouTube, neavand o astfel de aplicatie. Cu totii stim ca astfel de dispozitive sunt destinate cartilor electronice. In noua reclama Samsung, compania sud-coreeana isi arata performanta.

„Atacurile” continua subtil asupra companiilor rivale, printre ele enumerandu-se si numarul de pixeli per inch ridicat pe care familia Galaxy TabPro il are in comparatie cu iPad.

Va lasam acum sa vizionati intreaga reclama si sa trageti voi concluziile. Asteptam parerile voastre printr-un comentariu.

http://youtu.be/6nFe_SWcq4Q

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!