StiriTelecom

Reteaua Vodafone 4G se extinde la 19 orase pe teritoriul Romaniei

reteaua vodafone 4g

Reteaua Vodafone 4G isi extinde acoperirea pe teritoriul Romaniei la 19 orase.

Grupul Vodafone a anuntat astazi extinderea propriei retele 4G LTE in alte 9 orase din tara ajungand la un total de 19 orase importante ale Romaniei.

Reteaua Vodafone 4G ajunge de saptamana aceasta in urmatoarele orase din tara: Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures, alaturi de Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.

“Ne bucuram sa oferim, de acum, serviciile 4G Vodafone romanilor din 19 orase, la viteze de pana la 150 Mbps. Vom continua extinderea treptata a retelei 4G, astfel incat, in urmatorii doi ani, sa acoperim integral populatia urbana a tarii. Numarul terminalelor 4G din reteaua noastra a ajuns la 160,000 si tot mai multi clienti ai serviciilor de business adopta solutiile 4G pentru a benefica de experienta superioara si eficienta crescuta aduse de tehnologia 4G”, a spus Giovanni Chiarelli, CTO, Vodafone Romania.

Acoperirea retelei 4G va fi de 100% din populatie, in toate cele 19 orase, pana la sfarsitul lunii iulie.

Pentru clientii companii, Vodafone Romania a implementat o serie de solutii de ultima generatie, prin intermediul tehnologiei 4G, precum o solutie VPN pentru monitorizarea sondelor petroliere, monitorizare video pentru unul dintre cele mai importante porturi din tara, sau o solutie completa de securitate, prin supraveghere video, cu stocare centralizata a datelor si acces de pe smartphone-uri si tablete.

Pentru clientii persoane fizice, Vodafone Romania a inclus, recent, serviciile 4G in toata gama de abonamente RED, la preturi ce pornesc de la 19 Euro/luna (TVA inclus). Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul operatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!