EvenimenteStiriTablete

[Update] Reuters confirma evenimentul lansarii Apple iPad mini de pe 23 octombrie. Un magazin de retail german dezvaluie preturile lui

mini ipad comparat cu ipad 3

Mai sunt aproximativ 9 zile  pana la evenimentul de pe data de 23 octombrie, unde Apple ar urma sa dezvaluie primul model de iPad de 7 inci, cu care spera sa isi mareasca dominatia pe segmentul de piata al tabletelor. Apple deja domina aceasta piata cu tableta iPad deoarece incaseaza peste 60% din totalul de vanzari de tablete la nivel global. Restul de procente sunt impartite intre tableta Kindle Fire (Amazon), Nexus 7 (Google – Asus), seria Eee Pad Transformer (Asus), GALAXY Tab (Samsung), seria XOOM (Motorola), etc.

Odata cu lansarea noului model de iPad si anume iPad mini, Apple sper sa mai castige ceva procente si pe segmentul de 7 inci.

Reuters confirma si ei faptul ca, pe 23 octombrie Apple ar urma sa lanseze mini iPad-ul, care credem noi, va avea cel putin la fel de mult succes ca si predecesorii sai (iPad, iPad 2, iPad 3). Data confirmata pentru publicatia Reuters, de o sursa anonima din interiorul companiei de la Cupertino.

Update: Preturile pentru iPad mini apar pe inventarul unui magazin de retail din Germania. Interesant este faptul ca pretul minim va fi undeva in jur de 250 de euro pentru modelul de 8GB WiFi-only, in timp ce versiunea de 8GB cu suport 3G, va porni de la 350 de euro si creste in functie de spatiul de stocare al acestuia. Ciudat e ca modelul de 64GB cu WiFi+3G ajunge sa coste 650 de euro, un pret enorm doar pentru 56GB in plus, conform retailer-ului german.

Conform aceluiasi inventar tableta mini iPad va fi comercializata in doua culori: alb si/sau negru.

preturi apple ipad mini

via MobileGeeks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!