StiriTablete

Revo R70 cel mai nou model de tableta de la E-Boda

revo r70

Revo 70 este cel mai nou model de tableta cu Android, lansat de producatorul roman E-Boda. Compania o promoveaza ca fiind o tableta de 7 inci performanta, dedicata utilizatorilor activi.

E-Boda Revo 70 este dotata cu un procesor quad-core de 1,2 GHz Allwinner A31s, 1GB de RAM DDR3 memorie si un procesor grafic (GPU) octa-core (8 nuclee) PowerVR SGX544 MP2.

”Mulți dintre clienții noștri sunt oameni activi, aflați în permanență în mișcare, pentru care tableta s-a transformat în birou mobil. De aceea, am gândit modelul Revo R70 astfel încât să păstreze design-ul compact, de mici dimensiuni, fără a compromite performanțele tabletei”, declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

revo-r70-4

Tableta Revo R70 vine cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, are doua camere foto: una frontala de 0,3MP (VGA), una pe spate de 2MP, conectivitate HDMI, WiFi, 3G prin stick USB, Bluetooth 4.0, jack 3.5mm si sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

Sa mai mentionam si faptul ca Revo 70 cantareste 303 grame si masoara 9 mm grosime, iar pretul recomandat de E-Boda pentru acest model, este de 399 lei. Tableta poate fi cumparata direct de pe site-ul producatorului sau din retail.

revo-r70 revo-r70-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!