StiriTelecom

Rezultatele financiare Orange Romania pe primul trimestru din 2014

Rezultatele financiare Orange

Rezultatele financiare Orange Romania trimestrul I, 2014.

Operatorul telecom Orange si-a anuntat astazi rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an (2014).

Veniturile inregistrate de Orange Romania in primele trei luni ale anului 2014 au fost de 230 milioane de euro, in crestere cu 4,9% fata de perioada similara a anului trecut, pe baza comparabila. La 31 martie 2014 Orange avea 10.394.000 de clienti.

Lansat la finalul anului trecut, pachetul special de sărbători a fost bine primit de către clienți. Atât abonaţii, cât și utilizatorii PrePay au apreciat posibilitatea de a achiziționa mai multe servicii – telefonie, internet și televiziune – pentru a primi mai multe beneficii, disponibile în același pachet. Începând din luna martie, clienţii Orange PrePay beneficiază de programul de loialitate PrePay Bonus, prin care sunt răsplătiți cu avantaje la reîncărcare, reduceri la telefoane și posibilitatea de a câștiga premii lunar.

Traficul de internet pe mobil a înregistrat aceeași tendință ascendentă, cu o creştere de 44% faţă de perioada similară din 2013, în strânsă legătură cu numărul, din ce în ce mai mare, de clienți ce folosesc internetul pe mobil, precum și ca urmare a creșterii vânzărilor de smartphone cu 45% în primele trei luni ale lui 2014 față de primul trimestru din 2013. Unul din factorii ce au determinat această creştere îl reprezintă îmbogăţirea portofoliului de smartphone-uri, mai mult de jumătate dintre ele compatibile cu tehnologia 4G, disponibile la preţuri accesibile.

De asemenea, creşterea consumului de internet mobil a fost strâns legată de cea a streamingului audio şi video, susţinută de adopţia serviciului Orange TV Go. În luna martie, numărul de descărcări şi actualizări ale aplicaţiei Orange TV Go a crescut de peste 4 ori faţă de luna septembrie, când au fost lansate. Odată cu extinderea la nivel național a serviciilor 4G, care oferă o experienţă de vizionare a conţinutului video mult îmbunătăţită, se aşteaptă o creştere constantă a numărului celor care vor prefera dispozitivele mobile pentru a urmări filme, seriale şi emisiuni TV.

În primul trimestru al anului, Orange a înregistrat o premieră – posibilitatea de a experimenta rețeaua 4G+, ce oferă viteze de până la 300 Mbps pentru download. Noua tehnologie permite utilizatorilor să se bucure de avantajele unei rețele performante, ce asigură servicii de internet de cea mai bună calitate.

„Rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al anului continuă tendințele manifestate în anii anteriori şi confirmă interesul românilor pentru servicii de ultimă generaţie. Faptul că tot mai mulți clienți, de toate vârstele, descoperă avantajele accesului la informaţii oriunde şi oricând, prin internetul mobil, este încurajator. Astfel, Orange își propune să le ofere clienților săi cea mai bună experiență de utilizare a serviciilor sale în era digitală, bazată pe o rețea performantă, acum cu o prezență 4G în toată țara, pe o ofertă diversificată de servicii și produse, disponibile într-o puternică rețea de distributie extinsă, atât on-line cât și off-line.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Mai multe informatii despre rezultatele financiare Orange Romania, gasiti in fisierul PDF atasat acestui articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!