SmartphonesStiri

Nokia Lumia 1020, Lumia 909 sau poate Nokia 909 Pureview (EOS), care va fi denumirea finala? [Rezumat zvonuri]

invitatie-nokia

Subiectul Nokia EOS tinde sa devina unul tragi-comic, deoaerece se vorbeste despre el de mai bine de jumatate de an si, totusi, Nokia inca nu a lansat acest model de smartphone cu camera de 41MP Pureview, motiv pentru care zvonurile din ultima vreme au luat tot felul de intorsaturi.

Cel mai bun exemplu este imaginea publicata la inceputul saptamanii abia incheiate care spuneau ca Nokia EOS ar putea fi lansat sub denumirea Nokia Lumia 1020. La doar 24 de ore distanta, aceiasi sursa care a furnizat, atat imaginea de presa cu presupusul dispozitiv, cat si informati cu noua lui denumire, spune ca telefonul ar putea utiliza denumirea Nokia Lumia 909 (Nokia 808 Pureview).

Alte zvonuri spun ca telefonul va fi disponibil, doar pe culorile: negru, alb sau galben (probabil datorita afisului, vezi foto sus) si ca pretul lui va fi de $600. In plus, se readuce in discutie zvonurile referitoare la posibilitatea ca producatorul finlandez sa lanseze primele dispozitive de tip tableta si phablet pana la finalul trimestrului 1 din 2014.

Concret stim ca Nokia are programat un eveniment de lansare pe data de 11 iulie (peste exact 4 zile), la New York, unde va lansa cu singuranta mult asteptatul smartphone Nokia EOS. Daca denumirea lui va fi Nokia Lumia 909, Lumia 1020 sau Nokia 909 Pureview, ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!