StiriTelecom

Vodafone este lider global in serviciile de roaming international 4G

vodafone bonus internet si convorbiri nelimitate

Vodafone Group anunta ca Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming international 4G, potrivit unui nou raport publicat de catre Ovum, firma globala independenta de cercetare, care arata ca Vodafone ofera clientilor sai servicii de roaming international 4G in mult mai multe destinatii decat orice alt operator.

Potrivit studiului efectuat de Ovum, Vodafone conduce in toate cele 18 tari analizate. Mai mult decat atat, in majoritatea pietelor incluse in studiu, Vodafone ofera peste 100 de destinatii in care serviciile de roaming international 4G sunt disponibile, ceea ce reprezinta mai mult decat dublul numarulului de destinatii oferite de ceilalti operatori din aceste piete. Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G ale Vodafone Romania sunt active este disponibila aici.

„Intr-o lume in care trebuie sa fim tot timpul conectati, utilizatorii serviciilor mobile au nevoie din ce in ce mai mult sa poata folosi aceste servicii cu acceasi usurinta «ca acasa». Cu Vodafone, clientii nostri se pot bucura la maximum de timpul petrecut in strainatate, deoarece pot conta pe serviciile 4G in mult mai multe destinatii decat clientii competitorilor nostri de pretutindeni, fara grija tarifelor de roaming”, a declarat Serpil Timuray, Vodafone Group Chief Commercial Operations and Strategy Officer.

Ovum a analizat datele disponibile pentru 49 dintre cei 57 de operatori de retele de telefonie mobila, care concureaza cu Vodafone pe pietele incluse in studiu. Sursa datelor analizate o reprezinta website-urile operatorilor la momentul noiembrie 2016 si informatiile suplimentare furnizate de catre acestia.

„Tehnologia 4G are potentialul de a oferi clientilor care calatoresc in strainatate viteze de broadband asemanatoare cu cele pe care le experimenteaza acasa. Nu este simplu sa faci posibila functionarea serviciilor de roaming international 4G la nivel global si pentru operatorii de servicii de telecomunicatii mobile acest lucru este o sarcina care poate dura ani de zile. Inca de la inceput, Vodafone a condus dezvoltarea serviciilor de roaming 4G si a preluat rolul de lider in toate tarile in care opereaza”, declara Ian Watt, Consultant Principal la Ovum.

Pentru fiecare piata analizata in noiembrie 2016, Ovum a inclus in raport primii trei operatori clasificati pe baza numarului de destinatii in care ofera servicii de roaming international 4G:

Tara Locul 1 Locul 2 Locul 3
Marea Britanie Vodafone (113) EE (41) O2/Three (0)
Spania Vodafone (103) Orange (63) Yoigo (52)
Italia Vodafone (102) TIM (60) WIND (31)
Portugalia Vodafone (102) NOS (34) n/a
Germania Vodafone (101) T-Mobile (84) O2 (64)
Romania Vodafone (101) Orange (47) Telekom (22)
Africa de Sud Vodafone (101) MTN (5) n/a
Olanda Vodafone (101) T-Mobile (51) KPN (31)
Ungaria Vodafone (100) T-Mobile (36) Telenor (50)
Irlanda Vodafone (100) Meteor (8) Three (0)
Turcia Vodafone (100) Turkcell (42) Avea (42)
Grecia Vodafone (98) Cosmote (59) n/a
Noua Zeelanda Vodafone (98) Spark (27) Two Degrees (0)
Cehia Vodafone (97) T-Mobile (58) O2 (39)
Albania Vodafone (89) Telekom Albania (5) n/a
Malta Vodafone (29) Go (0) Melita (0)
Tanzania Vodafone (14) TTCL (0) Tigo (0)
Lesotho Vodafone (13) n/a n/a

Ovum este lider global pe piata firmelor de cercetare, analiza, consultanta si consiliere, care se axeaza pe studiul industriilor convergente de telecomunicatii, media si tehnologie. Prin cei peste 150 de analisti pe care ii are in intreaga lume, Ovum ofera servicii de cercetare independenta si obiectiva, de consultanta si consiliere, care ii ajuta pe clienti sa ia deciziile cele mai potrivite pentru imbunatatirea afacerii lor.

8 Comments

  1. merită. Are servici foarte bune la cartela, eu sunt foarte multumit de oferte si de semnalul foarte bun

  2. Merita. Ofertele lor mi se par cele mai atragatoare

  3. Pe plan international sta foarte bine.. pe plan intern insa cred ca se exagereaza mult

  4. Cred și eu la cate investiții au făcut merita și ei un loc întâi. Promoții, oferte o sa acapareze piața. Bravo lor și sincere Felicitari.

  5. Au un serviciu 4G foarte performant, este testat și de mine și sunt foarte mulțumită ?

  6. totdeauna Vodafone ne-a uimit cu preturila la toate si este a doua din europa.are preturi foarte bune la toate telefoanele si la orice iti doresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!