EvenimenteGamingStiri

Romania gazda unui turneu Major de Counter-Strike: Global Offensive

Romania gazda unui turneu Major de Counter-Strike

Romania a fost aleasa ca tara gazda a unui turneu Major de Counter-Strike: Global Offensive, adica cel mai inalt rang in competitiile profesioniste, multumita organizatiei PGL. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca Romania a fost aleasa a patra tara din lume care sa organizeze un eveniment care echivaleaza cu un Grand Slam in tenis sau o finala de cupele europene la fotbal. Astfel, tara noastra atinge un nivel de performanta fara precendent in organizarea si productia de evenimente live eSports.

 „Faptul că reușim să avem un turneu Major este cea mai mare realizare de până acum. Prin ceea ce produce PGL, scena sportului electronic din România se află în top 5 al celor mai mari evenimente esports din lume. DreamHack Cluj-Napoca 2015 va fi cu adevărat remarcabil pentru toți fanii esports din România, dar și pentru cei din afara granițelor, întrucât un turneu Major atrage publicul din toată lumea”, a declarat Silviu Stroie, președintele PGL.

„Suntem  foarte entuziasmați să aducem următorul turneu CS:GO Major la DreamHack Cluj-Napoca. Împreună cu PGL vom avea ocazia să producem un spectacol de patru zile pe scenă pentru fanii români ai sporturilor electronice care sunt incredibili. Alături de PGL vom crea o producție unică în domeniul esports, care în cele din urmă se va dovedi a fi cel mai memorabil eveniment CS:GO din toate timpurile”, a declarat Tomas Lyckedal, business development director Dreamhack Suedia.

dreamhack-open-3

Ultimul turneu Major al anului, Dreamhack Open – Counter-Strike: Global Offensive este gazduit de Dreamhack Cluj-Napoca 2015, intre 29 si 1 noiembrie, eveniment de unde vom transmite si noi live informatii catre cititorii nostri, in calitate de partener media al acestui eveniment.

Pentru informatii detaliate despre acest eveniment, accesati comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

București, 1 septembrie 2015.  România va organiza pentru prima dată în istoria sa, un turneu Major de Counter-Strike: Global Offensive, fiind a patra țară din lume după Germania, Suedia și Polonia care au avut un turneu de asemenea anvergură. DH Open, găzduit de DreamHack Cluj-Napoca 2015, între 29 octombrie -1 noiembrie, va fi ultimul Major din acest an.

Major este rangul cel mai înalt acordat de compania americană Valve, proprietara jocului, turneelor profesioniste CS:GO care se remarcă prin prestigiul echipelor participante, calitatea producției și valoarea premiilor.

Prin urmare, fanii CS:GO vor avea ocazia să urmărească pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca cele mai bune 16 echipe din lume în drumul lor către titlul de campioni și premiile de 250.000 USD, într-o producție excepțională semnată de PGL.

Unul dintre principalele motive care a determinat Valve Corporation să aducă Major în România este producția unică realizată recent de PGL, printre care cea pentru liga internațională de CS:GO, PGL Season 1.

Opt echipe vor primi rangul de Legends și implicit o invitație directă pentru a participa la turneu, în funcție de performanțele lor la ultimul Major. Alte opt echipe vor avea ocazia să participe în turneu, cu titlul de Challenger cțștigat în urma calificărilor online. Ultimul Major, găzduit de Germania, a adunat doar la meciurile din finală aproximativ 9 milioane de spectatori pe stream.

Bilete și abonamentele DreamHack Cluj-Napoca 2015 pot fi cumpărate de pe shop.computergames.ro

Biletele se găsesc și pe bilete.ro, MyTicket.ro,  în magazinele Germanos, Inmedio, din oficiile Poștei Române, librăria Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 și Palatul Copiilor București. Informații suplimentare se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: dreamhack.ro și facebook.com/dreamhack.ro [/showhide]

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!