EvenimenteStiri

Romanian Electronics Show anuntat pentru o noua data 28-31 Martie 2013

Romanian Electronics Show 2013 28 31 martie

Singurul eveniment (expozitie) din Romania dedicat tehnologiei, etichetat ca fiind unul de nivel international – Romanian Electronics Show editia 1, dupa cum bine stiti a fost amanat. RES trebuia sa se desfasoare in perioada 4 – 7 octombrie la Bucuresti, dar din anumite motive expozitia a fost anulata pentru o noua data.

Astazi am primit un comunicat de presa din partea organizaorilor care ne-au anuntat ca, prima editie a expozitia se va tine anul viitor, pe 28 – 31 martie si se va desfasura la cel mai nou complex expozitional din tara, EXPOROM, sub patronajul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale si in parteneriat cu Camerele de Comert Bilaterale Romania – Japonia si Romania – Coreea.

Alte detalii legate de acest eveniment le gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

EXPOROM organizează prima ediție a Romanian Electronics Show – RES®

 în 28 – 31 martie 2013

RES® – organizat sub patronajul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale

și în parteneriat cu Camerele de Comerț Bilaterale România – Japonia și România – Coreea 

Expoziţia Romanian Electronics Show – RES® va avea loc în perioada 28–31 martie 2013 și se va desfășura la cel mai nou complex expozițional din țară, EXPOROM, sub patronajul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Scopul parteneriatului RES® MCSI este crearea unei platforme complete care să reunească cererea existentă și potențială a pieței cu cele mai recente, inovative și inteligente tehnologii din domeniul electronicii, electrocasnicelor, comunicațiilor și IT, dar și informarea și educarea consumatorilor finali.

RES® este un eveniment amplu dedicat atât companiilor, cât și publicului larg, realizat de către EXPOROM în parteneriat cu Camerele de Comerț Bilaterale România – Japonia și România – Coreea. Expoziția internațională RES® va avea loc anual si reprezintă un suport informațional și un instrument de marketing eficient pentru dezvoltarea și creșterea sectorului electronic și IT&C, facilitând relațiile de business. 

RES® vizează atragerea a peste 300 de producători, importatori şi distribuitori de echipamente de ultimă generaţie – de la sisteme de sunet high end, playere de înaltă rezoluţie, smart TV, tablete, ultrabooks, camere video digitale pentru era smartphone, soluții și echipamente IT de birou şi până la echipamente electronice profesionale pentru o casă inteligentă.

Vizitatorii beneficiază de intrare liberă și transport gratuit de la stația de metrou Republica.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!