StiriTech

Romanian Electronics Show singurul eveniment international din tara dedicat tehnologiei

Probabil, nu multi dintre voi, ati auzit de Romanian Electronics Show, un eveniment international si singurul eveniment de acest profil din Romania, ce va debuta cu prima editie in perioada 4 – 7 Octombrie 2012 la EXPOROM in capitala si va alinia la deschidere peste 300 de producatori si importatori de echipamente de ultima generatie de la sisteme de sunet, la playere de inalta rezoltuie, la televizoare 3D, tablete, camere video digitale, smartphone-uri si multe alte echipamente electronice profesionale (gadget-uri).

Toate acestea, le ve-ti gasi in perioada mai sus mentionatat in cadrul EXPOROM, ce are o suprafata expozitionala de aproximativ 12.000 metri patrati. RES 2012 – Meet the future este la prima editie in acest an. Iubitorii de tehnologie vor putea vedea tot ceea ce este nou pe piata la ora actuala la nivel international in materie de gadget-uri.

Poate cel mai important amanunt pentru cei ce doresc sa viziteze Romanian Electronics Show (RES) in aceasta toamna, este acela ca, intrarea va fi libera!

Mai multe detalii despre RES 2012 le gasiti pe site-ul oficial al expozitiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!