AndroidAPLICATIIiOSStiri

Romtelecom si Cosmote iti aduce 35 de canale TV pe mobil prin Dolce Mobile TV

Dolce Mobile TV este noul serviciu oferit de ROMTELECOM in parteneriat cu COSMOTE Romania, serviciu ce este disponibil pe smartphone-uri si tablete. Incepand din data de 27 iulie si pana pe 26 august aceasta oferta este gratuita pentru clientii ambelor companii si poate fi accesata prin conexiunea Wi-Fi ROMTELECOM dar si prin reteaua 3G a celor de la COSMOTE.


„Pe măsură ce viaţa devine tot mai complexă şi mai rapidă, oamenii se bazează tot mai mult pe informaţii şi serviciile oferite de aplicaţii inteligente integrate în diferite tipuri de dispozitive. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor în schimbare ale clienţilor, am creat Dolce Mobile TV, oferindu-le clienţilor mobilitate totală. Televiziunea devine astfel mobilă, clienţii se pot uita la Dolce TV atât de acasă, cât şi atunci când se află în deplasare. Clienţii noştri pot simţi în direct emoţiile şi tensiunile tuturor competiţiilor sportive importante”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.

“După mai mult de un an de la lansarea dolcetv.ro, facem acum pasul următor către mobilitate şi vorbim de un proiect inovativ pentru piaţa românească, prin care clienţii primesc acces la o nouă experienţă a consumului video online. Astfel, proiectul comun over the top al Romtelecom şi COSMOTE România oferă acum o interfaţă de internet fix, www.dolcetv.ro, şi o interfaţă pentru echipamente mobile, Dolce Mobile TV. În acelaşi timp, Romtelecom îşi continuă strategia de a adăuga valoare pentru clienţii săi, urmând ca din august  doar clienţii de broadband ai companiei, inclusiv ai NextGen, şi COSMOTE să aibă acces la www.dolcetv.ro,” spune Ovidiu Ghiman, director executiv pentru strategie şi comercial rezidenţial Romtelecom.

Serviciul Dolce Mobile TV este disponibil pe terminale cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread sau versiuni mai noi, si pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS 4.0 sau mai recent. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Google Play store pentru telefoane si tablete cu Android si de pe App store pentru iPhone sau iPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!