AndroidSOFTWAREStiriTablete

Samsung a inceput distribuirea update-ului la Android 4.1 pentru posesorii de GALAXY Note 10.1 in Europa

Samsung GALAXY NOte 10.1 GT-N8000

Lansat in urma cu cateva luni cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Samsung GALAXY Note 10.1 este un hibrid ce combina functiile unui telefon cu ale unei tablete la care se adauga si un stylus (S Pen).

Nu mai departe de luna trecuta Samsung promitea sa inceapa distribuirea noii versiuni de Android 4.1 Jelly Bean catre o parte din terminalele sale. Daca posesorii de GALAXY S3 au primit deja software update-ul care aduce noua versiune de Android – JellyBean, incepand e astazi posesorii de GALAXY Note 10.1 din Europe se lauda si ei ca primesc JB. Utilizatori din Suedia, Spania si Germania au confirmat deja update-ul pentru versiunea GT-N8000 WiFi+3G.

Este de asteptam ca in zilele urmatoare sa ajunga si in Romania. Daca vreunul din cititorii nostri au primit noua versiune pe GNote 10.1, va rugam sa ne confirmati si noua printr-un simplu comentariu mai jos. Multumim si enjoy!

sursa

10 Comments

  1. frumos, cand ai timp spune-ne 2-3 lucruri despre update: ce merge, ce nu sau ce ti-a atras ochiul in mod special… valabil pt toti cei care au reusit sa instaleze noul update

  2. salut, am N8000 si am instalat deja versiunea JB, inca de anul trecut, din decembrie, prin kies de la Samsung,

  3. Da, din pacate seriozitatea Samsung Romania, cat si a operatorilor de telefonie mobila de la noi este aproape egala cu zero, desi anunturile sunt venite oficial din partea Samsung la nivel global.. nici unul din cele 2 device-uri (Galaxy Note N7000, Galaxy Note 10.1) anuntate ca fiind eligibile pentru upgrade la JellyBean, nu au primit update-ul in cauza. Ne cerem scuze pentru aceste neplaceri, insa nu este vina Gadget Talk Romania (am mentionat acest lucru pentru ca am vazut ca unii au inceput sa interpreteze gresit aceste stiri).

  4. Eu am n8000 si nu am gasit actualizarea nici acum. Nici ota, nici prin samsung kies. mai are cineva problema asta? evident ca samsung nu doar ca nu spun, dar nici nu raspund la intrebari…

  5. Da asa e, era vorba de JellyBean in general.. am corectat acuma, pentru ca e primul firmware upgrade la JB pentru utilizatori de GALAXY Note 10.1. Dupa cum ai vazut si in sursa articolului e asa cum ai precizat si tu, chiar nu imi dau seama cum mi-a scapat de am scris 4.2, multumesc pentru atentionare.

  6. build-ul de care vorbiti in articol pentru Germania e: XXCLL3 si anume versiunea oficiala 4.1.2 ! nu exista 4.2 pentru Samsung inca ! atat S3 cat si Note 2, Note 10.1 au update la 4.1.2, nu 4.2 !

  7. Salut! Se vorbește mereu despre Galaxy N8000, dar despre N8010? Și când? Samsung Romania ar putea să spună: ”…din data de … se va face update-ul pentru tabletele … . Ce ar fi atât de greu? Am înțeles că EXISTĂ acest update, Premium Suite, și pentru N8010 și că în vest a fost distribuit. Este adevărat? La noi când va fi acest eveniment? Personal nu cred că această politică de secretomanie este benefică pentru firma Samsung. Și nu-i înțeleg rostul. Dimpotrivă, o atitudine deschisă, colaborativă, apropiată și limpede față de clienți este mai potrivită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!