Samsung a prezentat noua gama de monitoare curbate si un model cu incarcare wireless pentru telefon

0

samsung-european-forum-2016-monitor (2)

In cadrul European Forum, ce a avut loc ca in fiecare inceput de an, la Monaco, Samsung Electronics si-a prezentat noua gama de monitoare pentru 2016, gama care cuprinde modelele cu ecran curbat Samsung CF591 si CF390, modelul UE850 UHD (business ready) si modelul cu incarcare wireless pentru smartphone – Samsung SE370, ce va fi disponibil in variante cu diagonala de 23,6 inci, respectiv 27 inci.

„Prin design-ul de ultimă generație, calitatea imaginii și tehnologia avansată, seria de monitoare 2016 oferă noi posibilități și un plus de productivitate, atât pentru IMM-uri, cât și pentru utilizatori. Ne-am bucurat să prezentăm cele mai noi inovații în cadrul Samsung Forum, iar aceste monitoare reprezintă începutul planurilor noastre de a inova tehnologia de afișaj digital”, a declarat Michael Zoeller, Vicepreședinte și European Head of Visual Display, Samsung Electronics.

samsung-european-forum-2016-monitor (3)

Modelele CF591 și CF390 conțin o serie de caracteristici care contribuie la reducerea oboselii vizuale și oferă un mediu confortabil de vizionare pentru utilizatori. Fiecare ecran dispune de tehnologiile flicker free și Eye Saver care mențin intensitatea imaginii și reduc presiunea asupra ochilor utilizatorului. Tehnologia integrată AMD FreeSync și HDMI sincronizează rata de refresh, pentru a reduce lag-ul din timpul vizionării de conținut sau din timpul jocurilor. În plus, modelele CF591 și CF390 au un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, care le permite utilizatorilor să se bucure de o imagine clară, la cea mai bună calitate.

Noile monitoare curbate CF591 și CF390  integrează un design curbat unic cu un stativ circular, care oferă eleganță oricărui birou. Stativul completează rama argintie a monitorului CF591 și spatele alb lucios, oferindu-i un aspect elegant. Monitorul CF591 redefinește experiența de vizualizare cu un design fără ramă.

samsung-european-forum-2016-monitor (1)

Panel-ul folosit la dotarea monitorlui UE850 UHD este PLS, astfel că modelele au fost concepute pentru a le permite utilizatorilor să vizualizeze imagini orizontale și verticale, la unghiuri de până la până la 178˚. Cu o rezoluție UHD, de patru ori mai mare decât rezoluția clasică Full HD, monitoarele oferă imagini realiste și pline de culoare.

Modelul UE850 oferă un spațiu de lucru mai confortabil, datorită unui stativ cu înălțime reglabilă și conexiunilor cu diverse dispozitive.

Având tehnologia de încărcare wireless integrată, monitorul Samsung SE370 oferă mai multe beneficii și un plus de confort pentru utilizatorii din mediul business. Monitorului SE370 are integrat un dispozitiv de încărcare wireless, cu ajutorul căruia utilizatorii își pot încărca telefoanele mobile compatibile cu standardele Qi. Prin integrarea mai multor porturi de încărcare într-un singur dispozitiv, monitorul SE370 le permite utilizatorilor să evite aglomerarea de pe birou, eliminând nevoia mai multor cabluri și încărcătoare.

samsung-european-forum-2016-monitor (4)

În plus față de beneficiile aduse de încărcarea wireless, modelul SE370 include multe dintre funcțiile de vizualizare ale monitoarelor Samsung, precum modul eye-saver și funcția flicker-free. Aceste tehnologii asigură o experiență de vizualizare optimă și, în același timp, protejează ochii utilizatorilor.

Noile monitoare de la Samsung vor fi disponibile in retailul din Romania, pe parcursul acestui an.

Articolul precedentSamsung Galaxy S7 aratat la camera pentru cateva secunde (video)
Articolul următorHP Elite X3, un phablet premium cu Windows 10 Mobile (galerie foto)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.