AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Samsung investigheaza posibilitatea de a actualiza la Android 4.4 telefoane ca: Galaxy S4 si S3 Mini,S Advance, Fame,Ace 2 si 3, etc

actualizare Android 4.4

Samsung Electronics investigheaza posibilitatea de a actualiza la Android 4.4, build KRT16, o serie de telefoane mid si low-end din gama Galaxy printre care s-ar putea numara modelele: Samsung Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Ace 3, Galaxy Ace 2, Galaxy Core, Galaxy Fame si Galaxy Fresh.

In ultima zi din luna octombrie Google anunta Nexus 5 cu noua versiune de Android 4.4 KitKat, versiune special optimizata pentru a functiona la parametrii normali (fara lag) pe telefoanele si tabletele din segmentul mid si low-end, care au doar 512MB de RAM.

O fotografie a unui presupus document Samsung, care precizeaza ca producatorul sud coreean este in plin proces de evaluare a posibilitatii de a actualiza telefoanele mai sus mentionate la ultima versiune de Android 4.4, a fost scursa online. Samsung nu a confirmat nimic momentan, dar asta nu inseamna ca nu investigheaza aceasta posiblitate avand in vedere nivelul de optimizare a noii versiuni de Android.

Daca acest document este real, iar cei de la Samsung stabilesc ca KitKat poate rula decent pe modelele mai sus mentionate, e posibil ca pana in luna mai a anului viitor, toti acesti posesorii de telefoane Galaxy sa se bucure de Android 4.4. Momentan, Samsung se confrunta cu probleme serioase la capitolul actualizari.

Ar fi timpul ca si Samsung sa se alinieze cerintelor clientilor sai, de a oferii actualizari milioanelor de dispozitive vandute la nivel global. Asta daca va dori sa isi mentina suprematia pe segmentul de smartphone, deoarece foarte multi clienti sunt in continuare indignati de ignoranta producatorului sud coreean cand vine vorba de actualizari de soft.

Vom reveni cu detalii, atunci cand vom avea un comunicat oficial din partea celor de la Samsung.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!