PC DesktopStiriTech

Samsung anunta afisajul de 98″ si monitorul de 31.5″, ambele cu rezolutie Ultra HD

Afisaj 98 inch Ultra HD

Samsung Electronics anunta o noua serie de produse pentru targul international IFA 2013, de la Berlin, iar printre acestea se vor nuara si afisajul de 98 de inch si monitorul de 31.5 inch, ambele cu rezolutie Ultra HD (4 x rezolutie Full HD).

“Samsung Electronics are drept obiectiv ocuparea pozitiei de lider pe nisa produselor Ultra HD. Astfel, in cadrul IFA 2013, am lansat o noua gama de display-uri de mari dimensiuni si de monitoare”, a afirmat Jeong-hwan Kim Vice Presedinte Senior al Enterprise Business Team la Visual Display Business in cadrul Samsung Electronics.

Noul display UHD de 98”, destinat activitatilor comerciale, reprezinta o premiera, fiind cel mai mare ecran cu rezolutie 4K disponibil la ora actuala. Afisajul Ultra HD de 98” poate fi montat si vertical. In acest sens, pentru evenimentul IFA 2013, Samsung a pregatit un panou de 171 de inci, care se apropie de dimensiunile unui autoturism, conectand 3 display-uri UHD asezate vertical. Vizitatorii se vor putea bucura de imagini uimitoare, la o rezolutie de 12 ori mai mare decat a ecranelor full HD.

Samsung Electronics a mai anuntat in cadrul IFA 2013 primul monitor UHD de 31.5”. Acest monitor este cel mai mare din portofoliul Samsung. Cu 8.3 milioane de pixeli, monitorul UHD de 31.5” are de 4 ori mai multi pixeli decat un dispay Full HD (2.07 milioane de pixeli), oferind o rezolutie ce poate sa redea si cele mai fine detalii.

Monitorul ofera si setari suplimentare de ajustare a imaginii. Imaginea este impartita in 25 de zone, iar fiecare zona este ajustata individual. Calibrarea este posibila si prin intermediul unui soft, pe care utilizatorii il pot descarca pentru a ajusta imaginile. In plus, poate oferi culori mai bogate decat monitoarele existente, pentru ca poate afisa un miliard de culori si ofera o acoperire de 99% pentru Adobe RGB.

 Momentan Samsung nu a oferit informatii referitoare la disponibilitatea noilor produse cu rezolutie Ultra HD, dar vom reveni cu detalii atunci cand vor fi anuntate oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!