Camere FotoStiri

Samsung anunta Camcorder QF30 [CES 2013]

camera video samsung camcorder QF30 unghi fata

In aceasta saptamana la CES 2013, Samsung  a lansat noul Camcorder QF30. Combinand tehnologia HD cu capabilitati avansate de conexiune Wi-Fi si cu noua functia de live streaming pe care acestia o detin in prezent, Samsung face acum posibila vizionarea de videoclipuri la o calitate inalta.

Iata cateva dintre trasaturile pe care noul Camcorder QF30 o detine:

  • Conectivitate Wi-Fi Iti poti incarca rapid pozele si videoclipurile realizate pe retelele de socializare si imparte-le cu cu prietenii si cei dragi!
  • Flux Live cu Ustream! Poti difuza imagini video pentru ca toti pritenii si familia sa poata vedea in timp real ceea ce ai filmat cu noul Camcorder QF30!
  • Conexiune intre mobil si Camcorder pentru a vizualiza pe de aparatul foto/video tot continutul media de pe telefonul tau cu o calitate ridicata!
  • Back up  incarca-ti fotografiile/videoclipurile realizate pe site-uri de tip sharing pentru a le putea viziona si pe o tableta sau pe un computer!

Noua camera Camcorder QF30 vine cu imbunatatiri majore fata de vechile versiuni! Vorbim aici de o greutate ideala de doar 180 de grame, cat doua pachete de servetele. QF30 este dotat cu o camera de 5.1 megapixeli, un ecran de LCD cu touch screen de 2.7 inci, iar toate imaginile realizate de camera sunt in format jpeg, ceea ce insemana ca ocupa putin spatiu dar sunt foarte clare. Aici vorbim si de faptul ca aparatul dispune de o conexiune Wi-fi ce permite Ustream adica difuzarea in timp real a intregului continut media, Mobile Link pentru a putea viziona foto/video pe de dispozitivul tau mobil , TV Link ue unde puteti vedea continut integral de pe canalele tv, PC Backup pentru a putea viziona tot ceea ce ati fotografiat/filmat pe pc-uri sau tablete doar creandu-le linkuri, si Social Sharing pentru a putea arata si prietenilor tai tot ceea ce QF30 a realizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!