Smartphones

Samsung anunta GALAXY S II Plus GT-i9105 cu Android 4.1.2 JellyBean

telefon samsung galaxy s2 plus gt-i9105

In aceasta dimineata producatorul sud coreean – Samsung Electronics, a anuntat noul model de smartphone Samsung GALAXY S II Plus (model GT-I9105) cu Android 4.1.2 JellyBean. Peste 95 la suta din acest telefon este similar cu modelul original GALAXY S2 (model GT-I9100), singurele modificari pe care noi le-am observat imediat sunt: noul sistem de operare Android 4.1.2 JellyBean si optiunea de stocare a acestui model si anume vine doar cu 8GB memorie interna la care se adauga un slot de microSD card ce suporta card-uri cu capacitatea de stocare de pana la 64GB, in timp ce modelul S2 original venea standard in doua variante 16GB sau 32Gb plus acel microSD de pana la 32GB.

Samsung nu a dat informatii referitoare la data comercializarii acestui model si nici detalii despre pretul lui, dar avand in vedere ca specificatiile telefonului sun in mare aceleasi, credem ca telefonul va fi comercializat undeva la 1400 pana la 1600 de lei.

Probabil acesta este motivul pentru care Samsung a intarziat atat de mult distribuirea update-ului la JellyBean pentru modelul original de GALAXY S2 sau poate este doar o suspiciune de a noastra. Pareri despre noul model

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!