SmartphonesStiri

Pantech Discover un smartphone Android cu design diferit, ecran de 4.8 inci si camera foto HDR de 12.6MP

telefon pantech discover android

Mai putin cunoscuti in Europa, dar suficient de cunoscuti in Statele Unite pentru a lansa un model nou de smartphone cu Android prin operatorul AT&T, Pantech al treilea producator de device-uri mobile din Coreea de Sud dupa Samsung si LG, a lansat la CES 2013 un telefon cu un design ceva mai neobisnuit, fata de modelele standard cu care suntem deja familiarizati si de care sincer, am inceput sa ne plictisim sau poate nu?

Pantech Discover are un ecran de 720p HD cu diagonala de 4.8 inci, dispune de un sound cu dual speakers 3D surround, procesor Qualcomm dual-core de 1.5Ghz, vine echipat cu o camera de 12.6 megapixeli pe partea din spate, care dispune de functia HDR si captare video la 1080p, camera de 2MP in fata, tehnologie NFC si o baterie de 2100 mAh. Dispune de o memorie interna de 16GB la care se adauga un micro SD slot pentru card de pana la 32GB, dispune de conectivitate 4G LTE si are pre-instalat sistemul de operare Android 4.0 (probabil upgradabil la JellyBean).

E un telefon cu un design ceva mai aparte, insa sunt slabe sanse sa ajunga in Europa, cu atat mai putin in Romania. Dar cine stie!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=diZSsxBNmDI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!