Camere FotoStiri

Polaroid lanseaza primele sale camere foto cu Android: Polaroid iM1836 cu lentile interschimbabile si SC1630 Smart Camera

Camera foto Polaroid iM1836 lentile interschimbabile

Targul international de la Las Vegas, CES 2013 este ca in fiecare an locul potrivit pentru premiere mondiale, cum este si cazul camerei smart Polaroid cu lentile interschimbabile si Android. Polaroid iM1836 este primul aparat smart cu astfel de lentile, ce are la baza sistemul de operare Android 4.1 JellyBean, iar cu ajutorul camerei de 18 megapixeli si al ei zoom optic de 10-30 mm, oricine poate surprinde instantanee din viata de zi cu zi cu o foarte mare usurinta.

Acest tip de lentile  interschimbabile, le gasim in general pe DSLR-urile scumpe. Polaroid iM1836 vine cu un display capacitiv tactil de 3.5 inci, abilitatea de a filma video la 1080p, are suport pentru HDMI (conectare la TV) si poate fi achizitionata la un pret recomandat de $400 de dolari.

Camera Smart Polaroid SC1630 cu Android JellyBean

Polaroid a mai lansat o a doua camera digitala smart cu Android, model SC1630, ce vine cu o camera foto de 16 megapixeli. Nu stim la acest moment pretul la care acest model va fi comercializat. Pare a fi un model ceva mai ieftin probabil undeva pana in 200 – 250 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!