SmartphonesStiri

Samsung ATIV SE cu WP 8 anuntat in SUA, ATIV Core se lanseaza in curand si el

Samsung ATIV SE

Dupa mai bine de un an de zile Samsung revine cu un smartphone care ruleaza sistemului de operare Windows Phone, chiar daca terminalul este dedicat doar clientilor din Statelor Unite.

Samsung Electronics a anuntat saptamana aceasta Samsung ATIV SE, primul smartphone cu Windows Phone 8 de anul acesta, si pregateste un al doilea model de nivel mediu, dar cu Windows Phone 8.1 (noul sistem a fost anuntat ieri de Microsoft in cadrul Build 2014), este vorba despre Samsung ATIV Core, telefon ce va fi disponibil global.

Din punct de vedere al specificatiilor, Samsung ATIV SE este dotat cu un ecran de 5 inch Full HD, un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3GHZ, 2GB de RAM, 16GB memorie interna + slot microSD si o baterie de 2600 mAh. ATIV SE va beneficia de o functie de telecomanda cu ajutorul unui port infrarosu si a unei aplicatii ce va fi disponibila pe Windows Phone store, de functia ATIV Beam care va permite transferul de fisiere intre device-uri cu NFC si tehnologie 4G LTE. Pretul acestui model este de $600 la liber in SUA.

Samsung ATIV Core nu a fost lansat deocamdata, insa cei de la SamMobile spun, din surse sigure, ca telefonul va avea un ecran cu diagonala de 4.5 inch (1280 x 720), 1GB de RAM memorie, o baterie de 2100 mAh, o camera foto princupala de 8MP si sistemul de operare Windows Phone 8.1.

ATIV Core ar putea debuta undeva in luna mai, in aceiasi perioada in care Nokia va pune in comert Lumia 630 si Lumia 635.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!