BreakingStiriTech

Samsung castiga procesul de design (GALAXY TAb vs iPad) intentat de Apple in Anglia

apple vs samsung

Un tribunal din Marea Britanie in cazul de plagiere Galaxy Tab vs iPad, intentat de Apple, judecatorul a decis ca Samsung nu incalca nici un brevet de inventie detinut de Apple spunand ca design-ul tabletelor Galaxy Tab nu sunt la fel de „cool” ca iPad-urile.

Deoarece Samsung a fost absolvita de aceasta acuzatie, compania americana Apple a fost obligata sa posteze pe propriul website un articol in care sa isi ceara oficial scuze fata de producatorul sud coreean.

Astazi, compania cu sediul la Cupertino a postat respectivul anunt numai ca surpriza, in randurile acestui articol nu se regaseste nici macar o litera care sa sugereze ca Apple isi cere oficial scuze in acest caz.

Curios este faptul ca cele doua companii fac afaceri impreuna, scotand bani frumosi din contractele de colaborare incheiate, cu toate astea cand e vorba de plagiat,  se pare ca razboiul dintre cei doi mari producatori de gadge-turi electronice este abia la inceput, Samsung deja raspunde cu alte procese in cazult smartphone-ului iPhone 5 care se pare ca ar incalca brevete de invetie pentru tehnologia 4G LTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!