AccesoriiStiriWearable

Samsung Charm disponibila la Orange Romania

Samsung Charm

Orange Romania isi extinde portofoliul de gadgeturi inteligente cu modelul Samsung Charm, un wearable elegant ce poate completa tinuta casual a iubitoarelor de tehnologie moderna, care sunt in cautarea unui dispozitiv de monitorizare a activitatii zilnice. Astfel, Samsung Charm masoara numarul de pasi facuti, numarul de calorii consumate si poate transmite notificari de pe smartphone pentru apelurile telefonice, SMS-uri, mesaje social media, etc, cu ajutorul tehnologiei LED.

Bratara Samsung Charm ofera o autonomie de utilizare de pana la 2 saptamani si este disponibila in stocul operatorului telecom in trei culori: auriu, negru si roz quartz. Ea poate fi achizitionata online de pe site sau din unul din magazinele Orange din toata tara la pretul de 29 de euro (cel mai mic pret din piata).

Cei care plaseaza comanda online vor beneficia de o reducere suplimentara, in cadrul campaniei Hot Summer. Astfel, pana la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din Bucuresti) reprezinta un discount de 1%. Daca afara sunt 30°C, discountul aplicat in magazinul online va fi de 10%.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!