LaptopuriStiri

Samsung Chromebook 2 in primele imagini

samsung chromebook 2

Cu toate ca la noi laptopurile cu Chrome OS supranumite si Chromebook nu se bucura de o atentie prea mare, in exterior Chromebook-urile sunt printre cele mai cautate laptopuri, datorita portabilitatii lor, dar si a integrari serviciilor Google la care utilizatorii au acces aproape instantaneu.

Samsung Chromebook (XE303C12) ramane unul din cele mai apreciate laptopuri Chrome OS, poate si pentru faptul ca se poate instala foarte usor Ubuntu pe el, permitand utilizatorilor sa ruleze in dual boot (paralel) Chrome OS si Ubuntu OS.

Se pare ca Samsung este foarte multumit de succesul Chromebook-ului sau pentru ca in curand va lansa Samsung Chromebook 2, model ce va beneficia de o rezolutie mai buna, una Full HD (1920×1080), dar si de un design nou, imprumutat de la phabletul Galaxy Note 3 (vezi foto). Practic Chromebook 2 va beneficia de o carcasa din material plastic cu acea textura care imita pielea.

samsung-chromebook-2

Samsung Chromebook 2 va fi disponibil in doua variante: de 11.6 si 13,3 inch, ambele cu procesor Samsung Exynos 5 Octa, 4GB de RAM si 16GB memorie SSD.

Din punct de vedere al pretului, modelul de 11.6 va costa $320, in timp ce modelul mai mare va costa $400.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!