GamingMonitoarePC DesktopStiri

Samsung CJG5, noul monitor de gaming curbat lansat la Gamescon

Samsung CJG5

In cadrul expozitiei de gaming Gamescon 2018, din Koln, Germania, Samsung Electronics a lansat noul monitor de gaming curbat – modelul Samsung CJG5.

Noul monitor Samsung CJG5 este disponibil in variante de 27″ (model C27J5) si 32″ (model C32J5) cu panou VA si fara rama pe trei din cele patru margini. Construit si optimizat special pentru jocuri, monitorul Samsung CJG5 beneficiaza de rezolutie WQHD (2.560 x 1.440 pixeli), rata de refresh 144Hz, timp de raspuns de 4 milisecunde (GTG) si un raport de contrast de 3000:1.

„Din cauza cererilor tot mai mari de monitoare de gaming, am încercat să oferim produse la un preț competitiv, pentru ca mai mulți utilizatori să beneficieze de tehnologie premium. Prin expertiza tehnologică pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, depunem eforturi pentru a accelera evoluția calității experienței de gaming, ceea ce se poate observa prin rata de refresh de 144Hz și rezolutia WQHD, care cu siguranță vor fi apreciate de utilizatori”, a declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics.

In plus, curbura 1800R minimizeaza oboseala ochilor prin reducerea modificarii distantei focale. De asemenea, este dotat cu 2 porturi HDMI (unul v2.0, celalalt v1.4), 1 x DisplayPort si mufa pentru jack-ul de 3.5mm al castilor.

Monitorul permite presetarea configuratiilor utilizarorului in functie de jocul pe care il joaca: un set de setari salvate pentru jocuri RTS, altele pentru FPS, RPG s.a.m.d. Meniul OSD (UI) arata la fel ca meniul din jocuri, pentru un plus de efect adus experientei de utilizare.

Pretul acestui model de monitor nu a fost deocamdata anuntat si nici data cand el va fi disponibil in Romania, insa vom reveni cu informatii atunci cand le vom avea de la producator sau retaileri.

Am aflat intre timp ca modelul de 27″ are un pret recomandat de 330 dolari, modelul de 32″ un pret de 400 dolari. Vezi cel mai bun pret in oferta evoMag.

https://www.youtube.com/watch?v=VrOuVfgIaoI

5 Comments

  1. Iubitorii de gaming v-or fi extrem de incantați…și nu e deloc scump

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!