EvenimenteStiriTech

Samsung anunta evenimentul Unpacked 5 de pe 24 Februarie, din Barcelona

unpacked 5

La sfarsitul acestei luni va debuta Mobile World Congress 2014 la Barcelona, de unde nu va lipsi unul din cei mai importanti producatori de pe piata, Samsung Electronics.

Intr-un anunt facut pe retelele de socializare, producatorul sud coreean ne informeaza despre evenimentul Samsung Unpacked 5 ce va avea loc pe data de 24 februarie, in Barcelona.

Imediat dupa anuntul acestui eveniment cu presa ce va avea loc la MWC 2014, unii s-au grabit sa afirme ca Samsung ar putea anunta modelul de top pentru 2014, Galaxy S5, in cadrul acestui eveniment. Deocamdata nu s-a anuntat nimic oficial pe aceasta tema, ba mai mult, producatorul coreean a lansat in ultimii 2-3 ani smartphone-ul flagship din seria Galaxy S, intr-un eveniment separat, undeva prin luna martie a fiecarui an. Bineinteles, ca am putea specula pe marginea faptului ca stampila evenimentului Unpacked 5 sugereaza modelul Galaxy S5.

Desigur, ca marea majoritate isi doresc ca noul Galaxy S5 sa fie anuntat cat mai repede, dar, deocamdata, nu avem nici o declaratie oficiala in acest sens, tot ceea ce stim, e ca telefonul va fi lansat undeva in luna martie, conform unor declaratii facute de VP companiei.

Voi ce parere aveti, credeti ca Samsung va lansa telefonul Galaxy S5 pe 24 februarie, in Spania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!