Samsung GALAXY S II Plus disponibil pentru utilizatorii din Romania

0

telefon samsung galaxy s2 plus gt-i9105

Samsung Elecronics Romania aduce pe piata locala noul smartphone Samsung GALAXY S II Plus, lansat la inceputul anului la nivel international, dispozitivul imbina performanta care a facut modelul GALAXY II sa devina unul dintre cele mai cunoscute telefoane din lume cu interfata prietenoasa si functionalitati intuitive, care il fac mai usor de folosit si mai rapid. GALAXY S II Plus poate fi gasit deja in oferta Orange Romania.

Noul GALAXY S II Plus este dezvoltat pe platforma Android 4.1.2 (Jelly Bean) si este dotat cu procesor dual core de 1,2 GHz, astfel ca permite accesul rapid de la o aplicatie la alta si aduce o interfata imbunatatita, mai prietenoasa, ce ofera si o sectiune de notificari mai usor de utilizat.

Interfata noului model GALAXY S II Plus este completata de o serie de functii intuitive care fac telefonul si mai usor de folosit ca pana acum. Spre exemplu, cu ajutorul functiei Direct Call, utilizatorii pot forma automat numere de telefon in timp ce scriu un mesaj catre un anumit contact, prin simpla ducere a smartphone-ului la ureche. De asemenea, prin functia Smart Stay, telefonul poate sesiza daca utilizatorul se uita la telefon in acel moment pentru a lumina ecranul, in functie de nevoie. 

De asemenea, camera foto a noii versiuni GALAXY S II Plus, are o viteza a obturatorului cu lag zero, ce permite captarea obiectelor aflate in miscare fara decalaj.

Articolul precedentLG lanseaza un promo pentru MWC2013 in care dezvaluie o serie de litere L,F,V si G
Articolul următorEvenimentul HTC a luat sfarsit! HTC One anuntat oficial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.