SmartphonesStiri

Samsung GALAXY S III de astazi oficial si in Romania. Nu ratati promotia GALAXY S3 voucher de 100 Euro pentru primi 100 vizitatori ai magazinului Samsung Electronics

Samsung anunta disponibilitatea noului smartphone GALAXY S III pe piata din Romania la toti partenerii oficiali Samsung Electronics. Telefonul poate vi achiziţionat cu o reducere de 100 de euro, în cadrul unei promoții desfășurate pe 1 şi 2 iunie 2012. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in aceasta promotie si/sau sa fi prezent începând cu vineri, 1 iunie, ora 19:00, pe insula Samsung din Băneasa Shopping City unde primii 100 de vizitatori vor primi cate un voucher de reducere în valoare de 100 de euro (la un curs de schimb de 4.5 RON/ EUR), care poate fi folosit la achiziționarea unui GALAXY S III în magazinele partenere din centrul comercial.

Începând din 1 iunie consumatorii din România au la dispoziție unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului. În același timp,oferim posibilitatea primilor cumpărători, care se vor înscrie în această promoţie, să achiziţioneze Galaxy S III cu 100 de euro mai puţin”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Mai multe detalii se găsesc în regulamentul oficial al promoției, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.

[showhide]

Samsung GALAXY S III, acum în magazinele din România

Primii 100 de vizitatori ai insulei Samsung din Băneasa Shopping City primesc o reducere de 100 de euro la achiziționarea unui GALAXY S III, în cadrul unei promoții desfășurate pe 1 şi 2 iunie 2012

București, 31 mai 2012 – Noul Samsung Galaxy S III, disponibil pe piaţa din România în toate magazinele partenere Samsung, poate fi achiziţionat cu o reducere de 100 de euro, în cadrul unei promoții desfășurate pe 1 şi 2 iunie 2012.

Astfel, începând cu vineri, 1 iunie, ora 19:00, primii 100 de vizitatori ai insulei Samsung din Băneasa Shopping City primesc un voucher de reducere în valoare de 100 de euro (la un curs de schimb de 4.5 RON/ EUR), care poate fi folosit pe 1 şi 2 iunie la achiziționarea unui GALAXY S III în magazinele partenere din centrul comercial. Mai multe detalii se găsesc în regulamentul oficial al promoției, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România www.facebook.com/SamsungMobileRomania.

„Începând din 1 iunie consumatorii din România au la dispoziție unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului. În același timp,oferim posibilitatea primilor cumpărători, care se vor înscrie în această promoţie, să achiziţioneze Galaxy S III cu 100 de euro mai puţin”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Interacțiune sporită

GALAXY S III îi permite utilizatorului să interacţioneze cu interfața sa, fiind capabil să detecteze privirea, vocea și mișcările celui care îl folosește. Prin intermediul funcției „Smart stay”, unul dintre elementele de inovație ale noului GALAXY S III, dispozitivul reacționează la privirea utilizatorului – de la citirea unor eBook-uri la navigare web – şi îi detectează poziţia feţei cu ajutorul camerei frontale. În plus, menține o luminozitate ridicată a ecranului, pentru o vizualizare optimă a conținutului.

Interfața pentru limbaj „S Voice” îi permite telefonului să detecteze și să răspundă la comenzile utilizatorilor. Puteți folosi S Voice pentru a reda cântecele favorite, pentru a verifica starea vremii, trimite mesaje text și apela un contact din agendă, organiza orarul sau lansa automat camera și realiza o căutare personalizată pe web.

De asemenea, GALAXY S III înțelege mișcările utilizatorului, oferind astfel funcționalitate maximă. Dacă scrii un mesaj cuiva și te decizi pe parcurs că vrei să apelezi acea persoană, tot ce trebuie să faci este să ridici telefonul și să îl așezi la ureche, iar funcția „Direct call” va forma numărul acesteia. 

Design unic și performanțe fără compromisuri

Pe lângă fucționalitatea avansată, GALAXY S III are şi un design atractiv, inspirat de natură. Mai mult, GALAXY S III oferă o experiență de vizualizare redefinită datorită display-ului HD Super AMOLED de 4,8 inci și formatului de vizualizare mărit, de 16:9. Datorită camerei performante de 8MP, utilizatorii pot obține fotografii clare ale obiectelor aflate în mișcare, pot capta 20 de cadre continuu prin intermediul funcției „Burst Shot” sau pot selecta cea mai reușită fotografie dintr-o secvență de opt cadre prin intermediul funcției „Best photo”. Mai mult, camera frontală de 1,9 MP permite înregistrare video HD, în timp ce iluminarea laterală superioară elimină riscul imaginilor neclare, chiar și în condiții de lumină slabă.

Sharing simplu și instant

Samsung GALAXY S III este mai mult decât un dispozitiv personal – acesta îți permite să împărtășești și să experimentezi beneficiile unui telefon inteligent, alături de familie și de prieteni. Datorită noii funcții „S Beam”, o îmbunătățire a serviciului Android™ Beam™, utilizatorii pot trimite un clip video de 1GB în trei minte și un fișier audio de 10MB în doar două secunde prin simpla atingere a altui GALAXY S III, chiar și fără conexiune Wi-Fi sau semnal de reţea. Funcția „Buddy photo share” permite, de asemenea, trimiterea rapidă și simultană a fotografiilor către toți prietenii care apar în ele, direct din cameră sau din galeria foto.

Mai mult, „AllShare Play” poate fi utilizat pentru a partaja muzică, imagini, clipuri și documente, între GALAXY S III și alte dispozitive care suportă această funcție, indiferent de distanța dintre ele. De asemenea, AllShare Play încorporează și funcția „Group Cast”, ce permite împărtăşirea conţinutul ecranului tău către mai mulți prieteni prin rețeaua Wi-Fi.

Specificații – Samsung GALAXY S III 

Rețea

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (Depinde de piață)

Ecran

Ecran 4.8 inci HD Super AMOLED (1280×720)

Sistem de operare

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Cameră

Principală (spate): cameră 8 Mega pixel Auto Focus cu Flash & Zero Shutter Lag, BIS

Sub (față): cameră 1.9 Mega pixel, HD înregistrare @30fps cu Zero Shutter Lag, BIS

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, DivX, DivX3.11, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson SparkRecording & Playback: Full HD (1080p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, OGG, FLAC

Funcții adiționale

 S Beam, Buddy photo share, Share shot
 AllShare Play
 Smart stay, Social tag, Group tag, Face zoom
 Direct call, Smart alert, Tap to top, Camera quick access
 Pop up play
 S Voice
 Burst shot & Best photo, Recording snapshot, HDR

Servicii mobile Google

 Google Search, Google Maps, Gmail, Google LatitudeGoogle Play StoreGoogle Plus, YouTube, Google Talk,Google Places, Google Navigation

Conectivitate

 WiFi a/b/g/n, WiFi HT40GPS/GLONASSNFCBluetooth® 4.0(LE)

Senzor

Accelerometru, RGB light, Busolă digitală, Proximitate, Giroscop, Barometru

Memorie

16/ 32GB User memory (64GB disponibil în curând) + microSD slot (până la 64GB)

Dimensiuni

136.6 x 70.6 x 8.6 mm, 133g

Baterie

2,100 mAh

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!