SmartphonesStiri

Samsung GALAXY S III de culoare neagra semi confirmat din luna septembrie

Atunci cand Samsung a lansat smartphone-ul GALAXY S3, el a fost lansat in doar doua variante de culori: albastru (pebble blue) si alb (marble white) renuntand la culoarea standard (negru) cu care fanii produselor Samsung au fost obisnuiti in trecut (ex: GALAXY S, GALAXY S2).

Saptamana trecuta cateva imagini cu un model Samsung GALAXY S III de culoare neagra au fost postate pe contul oficial de Facebook al producatorului sud-coreean, poze ce au ridicat un val enorm de speculatii.

Astazi avem o prima semi-confirmare din partea unui retailer din UK, ce listeaza modelul GALAXY S III de culoare neagra, varianta de 16GB. Telefonul va ajunge ei pe stoc in aproximativ 4 pana la 6 saptamani, ceea ce inseamna dupa calculele noastre ca, acest model va ajunge pe rafturile magazinelor din Europa undeva in jurul datei de 15 septembrie.

Probabil ca Samsung va debuta modelul de culoare neagra in cadrul targului international IFA din Berlin la sfarsitul acestei luni (31 august – 5 septembrie). Speram ca acest model sa ajunga si la noi pana la finalul lunii septembrie. Mai multe detalii despre aceast model in saptamaniile urmatoare.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!