Samsung GALAXY S3 primeste un update de mentenanta firmware build BUBLG3

0

In asteptarea software update-ului la noua si ultima versiune de Android 4.1 Jelly Bean, posesorii de telefoane GALAXY S III ar trebui sa stie ca de la inceputul acesti luni un nou firmware este disponibil pentru telefonul lor in Europa.

Update-ul pentru smartphone-ul Samsung GALAXY S III poate fi descarcat si insalat via Samsung Kies software tool pentru PC si Mac. Noul firmware build este BUBLG3 si este datat cu data de 30 iulie 2012. Acest build aduce telefonul la versiunea de Android 4.0.4 Ice Cream Sanwdich.

Pentru a instala acest update, aveti nevoie de un PC, sa instalati Samsung Kies si sa va asigurati ca este ultima versiune, cea mai noua  (soft ce il puteti descarca de pe site-ul celor de la Samsung), apoi asigurati-va ca telefonul este setat pe USB Debugging modul ON, conectati telefonul prin cablul USB la PC si porniti Kies pentru a verifica daca exista un upgrade la ultima versiune de software, care ar trebui sa fie, dupa cum am mentionat mai sus build BUBLG3.

Detalii firmware build:

PDA: I9300BUBLG3
CSC: I9300VFGBLG3
Version: 4.0.4
Date: 2012-07-30

De mentionat ca telefonul este conectat in reteaua Vodafone Romania, e posibil ca pe celalate retele sa nu fie disponibil deocamdata. Va rugam sa ne anuntati printr-un comment daca acest update este disponibil si pe alte retele.

multumim pentru pont Cosmin (QuicMobile) :)

Articolul precedentPrimele imagini cu un prototip Nokia Lumia ce ruleaza Windows Phone 8?
Articolul următorZvon: Samsung GALAXY Note 2 va avea un ecran AMOLED flexibil de 5.5 inci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.