PromotiiSmartphonesStiri

Samsung Galaxy S4 Zoom si Huawei Ascend Mate in oferta Orange din luna august

samsung galaxy s4 zoom

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania introduce in oferta online din aceasta luna, dispozitivele Samsung Galaxy S4 Zoom si Huawei Ascend Mate.

Huawei Ascend Mate are un ecran tactil cu diagonala de 6.1 inch (1280×720), un procesor quad-core de 1.5GHz (K3V3) dezvoltat de producatorul chinez, camera foto de 8MP si sistemul de operare Android Jellybean.

Dispozitivul Ascend Mate poate fi achiziţionat la preţul de 49 euro (TVA inclus) alaturi de abonamentul recomandat Pantera 39 pentru un contract pe 24 de luni.

Tot la Orange este disponibil, exclusiv pe magazinul online, telefonul camera Samsung GALAXY S4 Zoom, care imbina caracteristicile de varf ale smartphone-ului flagship Samsung GALAXY S4 cu capacitatile unei camere foto de 16 MP cu senzor CMOS, zoom 10x si stabilizator optic de imagine (OIS).

Pretul recomandat pentru Galaxy S4 Zoom, este de 99 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 39 pentru un contract pe 24 de luni. Orange ofera si posiblitatea de asigurare a produsului, in primele 30 de zile de la achizitie, pentru a putea preintampinat anumite situatii neprevazute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!