Camere FotoSmartphonesStiri

Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C101) in poze inainte de lansare

galaxy-s4-zoom

Mai sunt exact 12 zile pana la evenimentul Samsung Premier 2013 Galaxy & Ativ, de pe data de 20 iunie, si deja au aparut imagine cu un alt dispozitiv – Galaxy S4 Zoom, care probabil va fi dezvaluit si expus in cadrul acestui eveniment.

Samsung Galaxy S4 Zoom este o combinatie intre un aparat foto si un telefon cu Android, practic este noua generatie de Galaxy Camera lansata anul trecut (Camera + Galaxy S3). Diferenta la noul dispozitiv este ca Galaxy S4 Zoom este dotat si cu suport GSM (SIM), in timp ce modelul de anul trecut era doar o camera cu acces wireless.

Conform sursei, Galaxy S4 Zoom este dotata cu un ecran de 4.3″ Super AMOLED, un procesor de 1.6GHz dual-core, o camera foto de 16MP cu zoom optic, 8GB memorie interna (microSD inclus), Bluetooth 4.0, WiFi, GPS. Acest model are si un buton dedicat pentru poze, ceea ce este o premiera pentru dispozitivele Samsung, ruleaza Android 4.2.2 cu interfata TouchWiz Nature UX peste sistemul de operare.

camera-galaxy-s4-zoom (1)

Din gama Galaxy S4 mai fac parte, modelul flagship Galaxy S4 GT-I9505, Galaxy S4 Mini si Galaxy S4 Active. Deocamdata nu avem date oficiale cand va fi disponibila acest dispozitiv si nici pretul lui, dar putem specula ca va ajunge pe rafturi undeva prin luna septembrie / octombrie la un pret de aproximativ 2200 – 2500 lei.

camera-galaxy-s4-zoom (2)

camera-galaxy-s4-zoom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!