StiriTech

Ce ne-a pregatit Apple la WWDC 2013

screen-shot-2013-06-07-at-2-17-20-pm

Pregatirile pentru evenimentul WWDC 2013, care ia startul luni, 10 iunie, au inceput inca de saptamana trecuta, angajatii Apple au decorat toata saptamana cladirea Moscone Center din San Francisco, iar dupa cum puteti observa au afisat niste bannere foarte sugestive.

Inca nu stim daca vor prezenta iPad 5 sau un posibil iPhone 5S, dar cu siguranta iOS 7 este cap de lista pentru ziua de luni, iar versiunea OS X 10.9, probabil va fi distribuita dezvoltatorilor prezenti in sala, unde va avea loc keynote-ul.

Din bannere si aplicatia oficiala WWDC 2013, putem trage concluzia ca iOS 7, va avea un design minimalist (flat – unul din bannere chiar sugereaza o serie de icoane transparente), iar culorile pot confirma intr-un fel, zvonurile in legatura cu modelele ieftine iPhone ce ar putea sa apara intr-o gama variata de culori.

In ceea ce priveste sistemul de operare OS X, banner-ul ne arata faptul ca Apple a renuntat la fundalele cu care ne-a obisnuit, cele cu spatiul cosmic.

Printre produsele si serviciile noi se afla si iRadio – serviciul radio fara reclame, iWatch – Tim Cook a confirmat faptul ca Apple lucreaza la acest proiect si au mai multe schite, este posibil sa aflam o data a lansarii, Mac Pro – rebranded, si modele MacBook – restructurate, ce ar putea avea in componenta noile procesoare Haswell.

Concept iWatch

concept iwatch

Concept iOS 7

concept ios 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!