Camere FotoSmartphonesStiri

Samsung GALAXY S4 Zoom telefonul camera anuntat oficial

Galaxy S4 Zoom

Lider mondial in tehnologia mobila si solutii digitale, Samsung Electronics a anunțat astazi lansarea dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un dispozitiv puternic care combina eleganta celor mai recente smartphone-uri GALAXY S4 cu o capacitate fotografica superioara.

Combinand zoom-ul optic 10x, senzorul 16 Mega Pixel CMOS, OIS si blitz-ul Xenon cu cea mai recenta tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabileste noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu telefonul mobil.

„Samsung GALAXY S4 Zoom reprezintă încă un pas înainte în modul în care Samsung lucrează pentru a îmbunătăți viața clienților noștri din întreaga lume,” a declarat DJ Lee, Președinte și CEO, șeful diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. „Oamenii doresc să capteze și să distribuie momentele importante din viaţa lor la cea mai înaltă calitate posibilă, dar de multe ori nu au spațiul sau dorința de a căra un aparat foto destinat acestui scop. GALAXY S4 zoom schimbă acest lucru pentru totdeauna, combinând funcționalitatea de top și conectivitatea GALAXY S4 cu o experiență fotografică de înaltă calitate, specifică unui aparat foto compact. Rezultatul este cu adevărat ce este mai bun din ambele părţi, fără compromis.”

Samsung Galaxy S4 Zoom este dotata cu un ecran de 4.3 inch Super AMOLED cu rezolutie de 960×540, ruleaza versiunea de Android 4.2 (JellyBean), are un procesor dual-core de 1.5GHz, cantareste 208 grame si dispune de o camera foto cu zoom optic OIS de 10x (24-240mm, F3.1-F6.3) si o serie de functii Smart. 

In plus acest dispozitiv dispune de o baterie de 2330 mAh, vine cu 8GB memorie interna (microSD card pana la 64GB), 1.5GB de RAM si suport 3G / 4G LTE.

Momentan, Samsung nu a dezvaluit data cand va fi comercializat acest produs si nici pretul producatorului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!