SmartphonesStiri

Samsung Galaxy S7 posibil cu ecran 4K in doua dimensiuni 5.2″ si 5.8″

Samsung Galaxy S7

Pe masura ce ne indreptam spre ultimul trimestru al acestui an, apar tot mai multe zvonuri cu privire la urmatorul flagship, Samsung Galaxy S7.

Potrivit noilor zvonuri, coreeni vor sa lanseze Galaxy S7 in doua variante in ceea ce priveste dimensiunile ecranului, 5.2 inci si 5.8 inci. Ambele versiuni s-ar putea sa aiba ecran UHD cu rezolutie 4K, asemanator cu ceea ce Sony a prezentat in cadrul IFA Berlin.

De asemenea, ne asteptam ca Galaxy S7 sa vina in doua configuratii ale procesorului, unul cu procesor Exynos si celalalt sa foloseasca Snapdragon.

Zvonurile ce vin pe surse direct din Corea de Sud, spun ca ambele flagship-uri ar putea fi lansate pana la sfarsitul acestui an, mai ales ca Samsung foloseste in dezvoltarea lor metoda Agile, care scurteaza cu o luna, chiar doua procesul de productie, insa avem oarece retinere in ceea ce priveste data lansarii lor. Aceasta, pentru ca Samsung niciodata in istoria sa recenta nu a lansat o noua generatie de Galaxy S (varf de gama) intr-un timp atat de scurt.

Credeti ca un Galaxy S7 cu ecran Ultra HD si rezolutie 4K este ceea ce lumea isi doreste de la urmatorul varf de gama al companiei Samsung?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!