Samsung Galaxy S7, nume de cod intern “Project Lucky”

0

Samsung Galaxy S7

Datorita procesului de dezvoltare rapida Agile, s-ar putea sa vedem Samsung Galaxy S7 pe piata mai repede decat ne-am astepta.

Un smartphone cu numele “Lucky-LTE” a aparut in baza de date a website-ului Geekbench (specializat pe teste benchmark) si, se pare, ca acesta este urmatorul flagship al coreenilor de la Samsung. Motivul pentru care s-a ales acest nume de cod este unul simplu, 7 este considerat un numar norocos, mai ales in Coreea de Sud.

Galaxy S7 apare listat pe GeekBench cu un procesor Exynos 8890 si se doreste ca frecventa finala sa fie de 2.3 GHz. Anumite variante ale telefonului, precum cea din SUA, s-ar putea sa foloseasca chipsetul Qualcomm Snapdragon 820. Camera foto care este testata pe urmatorul flagship are un senzor de 20 megapixeli si se mai testeaza ceva numit “all lens cover.”

Sursele spun ca, pe Samsung Galaxy S7, se testeaza o memorie UFS 2.0, numai ca este o problema in asta. Cardurile SD si memoriile UFS 2.0 sunt incompatibilie una cu cealalta, facandu-le imposibile sa co-existe pe acelasi device. Cel mai probabil Samsung lucreaza la o solutie care sa remedieze problema aceasta.

Sa nu uitam, ca acestea sunt printre primele informatii despre Samsung Galaxy S7, astfel ca pana in momentul cand acesta va aparea pe piata se pot schimba foarte multe.

Articolul precedentApp Store si Siri pe ecran mare prin intermediul noului Apple TV
Articolul următorHTC One A9 apare in testele Geekbench. Cateva informatii despre specificatiile sale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.