StiriWearable

Samsung Gear S2 UI (interfata grafica) prezentata intr-un trailer

Samsung Gear S2 UI

Samsung Gear S2 UI si cateva functii cheie ale primului smartwatch al companiei prezentate intr-un trailer inainte de lansarea oficiala de la IFA2015.

In urma cu cateva zile, la lansarea lui Note 5 si S6 Edge+, Samsung ne-a tachinat timp de cateva secunde cu noul ceas inteligent cu cadran rotund, Gear S2. Lansarea va avea loc pe data de 3 septembrie, in cadrul unui eveniment organizat la Berlin, mai exact in cadrul IFA2015.

Cu cat ne apropiem de lansarea noului Gear S2, compania coreeana ofera din ce in ce mai multe informatii cu privire la viitorul sau gadget portabil. Astfel, acum putin timp, Samsung a postat pe platforma Youtube un trailer al device-ului, in care expune fragmente din modul de operare, interfata grafica si functiile software ale lui Gear S2.

Primul smartwatch cu cadran rotund al companiei coreene va rula sistemul de operare Tizen si nu Android Wear asa cum, poate, unii dintre noi ne asteptam sa ruleze, si va fi bazat pe o asezare circulara a aplicatiilor, printre care se numara si aplicatia de telefon sau mesaje, meteo, reportofon, calendar sau aplicatii de fitness. Din punctul de vedere al navigarii printre aceste aplicatii, inca nu este clar daca se va utiliza ecranul tactil al device-ului sau daca rama metalica a acestuia se va roti pentru a ajunge la aplicatia dorita.

Mai multe informatii despre noul Samsunge Gear S2 dupa IFA2015.

https://www.youtube.com/watch?v=nwn8qMaNoJk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!