AccesoriiStiriWearable

Samsung Gear VR casca realizata in parteneriat cu Oculus, anuntata la IFA

Samsung Gear VR

Samsung Electronics a prezentat astazi la Berlin in Germania noua generatie in de tehnologie mobila, Samsung Gear VR Innovator Edition, care permite utilizatorilor sa se cufunde complet intr-un mediu cinematografic sau o realitate virtuala. Creat cu tehnologia de la Oculus, Samsung Gear VR ofera o modalitate complet noua de a experimenta si consuma continut mobil.

Rezultatul unui parteneriat cu Oculus, o companie detinuta de Facebook si un lider in tehnologia realitati virtuale, Samsung Gear VR creeaza o experienta captivanta si o realitate virtuala pe care industria nu a mai intalnit-o.

„Samsung Gear VR depaseste cu mult asteptarile de modul in care tehnologia mobila poate fi folosita pentru a consuma continut si este o reprezentare puternica de inovare progresiva a seriei Gear”, a declarat JK Shin, presedinte si CEO al IT & Mobile Communications Division la Samsung Electronics. „Suntem multumiti de parteneriatul cu Oculus VR care aduce aceasta experienta de continut mobil incredibil de captivant pentru consumatori.”

„Suntem incantati sa prezentam Gear VR Innovator Edition, o experienta VR incredibila alimentata de Oculus”, a declarat John Carmack, CTO al Oculus. „Parteneriatul tehnic profund cu Samsung ne-a permis crearea unui set de casti cu performanta si o rezolutie de clasa mondiala , toate pe platforma complet mobila.”

Gear VR

Samsung Gear VR ofera o experienta de vizionare de neegalat cu ecranul de 5,7 inch Quad HD Super AMOLED de pe Galaxy Note 4 care furnizeaza imagini uimitoare. Cu Gear VR Innovator Edition, utilizatorii pot avea senzatia ca sunt pe scena unui concert sau teatru, pot juca jocuri 3D impresionante la o rezolutie uimitoare.

Construit cu materiale moi ,flexibile si usoare  Samsung Gear VR este confortabil de purtat. Este complet fara fir astfel incat utilizatorii pot fi angajati pe deplin in lumi virtuale fara a fi legati la un calculator. Cu o selectie robustă de continut optimizat utilizatorii vor putea sa se bucure de o gamă larga de filme, jocuri 360,  filme 3D si de continut educational / experimental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!