SmartphonesStiri

Samsung lanseaza Galaxy S10+ Editie Jocurile Olimpice Tokyo 2020

galaxy s10 plus editie jocurile olimpice

In perioada 24 iulie – 9 august, vor avea loc Jocurile Olimpice de Vara in Tokyo, prilej cu care producatorul sud coreean Samsung Electronics pregateste o editie limitata a telefonului sau Galaxy S10+, pe care l-am testat si noi in urma cu aproximativ doua luni de zile.

Modelul Samsung Galaxy S10+ Editie Jocurile Olimpice Tokyo 2020, va fi produsa in numai 10.000 de exemplare si va fi comercializata pe perioada verii in Japonia (tara unde se vor desfasura jocurile olimpice de vara).

galaxy buds jocurile olimpice

Pe langa logoul olimpiadei de vara inscriptionat pe spatele telefonului in varianta pe alb, noul Galaxy S10+ Editie Jocurile Olimpice va fi insotit si de o serie de accesorii customizate tematic. Printre aceste accesorii se vor numara si o pereche de casti wireless Samsung Galaxy Buds, ce vor purta emblema olimpiadei de vara din Tokyo.

De asemenea Samsung va lansa si o aplicatie dedicata acestor jocuri de vara, si ne asteptam sa vedem si ceva continut dedicat zonei de realitate virtuala.

Pretul telefonului va fi de 900 euro, iar atletii califcati la Jocurile Olimpice din Tokyo, vor primi cate un astfel de gadget din partea sponsorului principal.

Samsung este sponsor oficial al jocurilor olimpice (iarna/vara) inca din anul 1998, iar Galaxy S10+ Editie Jocurile Olimpice Tokyo 2020 este cel mai recent telefon din seria de modele lansate cu ocazia unei astfel de editii a jocurilor olimpice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!