GamingStiriTV

Samsung si Rovio lanseaza jocul Angry Birds pentru Smart TV

Samsung Electronics si-a lansat noua linie de smart TV-uri cu Smart Interaction in aceasta vara si in Romania, iar pentru a ne oferi un entertainment cat mai variat, Samsung anunta lansarea jocului Angry Birds pentru Smart TV.

Astfel ne putem bucura de acum de experienta a unuia din cele mai faimoase jocuri la nivel mondial – Angry Birds, dezvoltat de compania finlandeza Rovio si pe ecranul generos al smart TV-ului pe care putem controla toate functiile aplicatiei prin simpla miscare a mainii datorita functie Motion control.

Pentru mai multe detalii am atasat comunicatul de presa Samsung Electronics Romania.

[showhide]

Samsung dezvăluie prima aplicaţie care poate fi controlată prin gesturi,

Angry Birds pentru Smart TV

Samsung lansează prima aplicaţie Angry Birds pentru Smart TV la nivel mondial

Aplicaţia Angry Birds oferă o experienţă distractivă şi captivantă, folosind gesturi simple ale mâinii prin intermediul tehnologiei Samsung Motion Control, acţionată de funcţia Smart Interaction

Televizorul numărul 1 în lume întâlneşte cel mai de succes joc pentru mobile

Bucureşti – 20 iulie 2012 – Samsung Electronics a anunţat disponibilitatea globală a aplicaţiei Angry Birds pentru Samsung Smart TV. Dezvolată de Rovio Entertainment, o companie media finlandeză, Angry Birds este una dintre aplicaţiile de top din lume.

Personajele colorate şi experienţa captivantă au făcut ca jocul să fie iubit în lumea întreagă. De la lansarea sa în noiembrie 2009, Angry Birds a fost descărcat de mai mult de un miliard de ori pe platforme multiple în toate versiunile jocului.

Folosind tehnologia Samsung Motion Control, utilizatorii pot juca Angry Birds pe ecranul mare al televizorului pentru prima dată şi se pot bucura de o experienţă de joc sporită, captivantă şi interactivă. Doar prin mişcarea mâinii, fanii pot controla funcțiile jocului, inclusiv declanşarea praştiei şi activarea abilităților unice ale fiecărei păsări.

„Samsung Smart TV va deveni primul televizor care oferă cel mai popular joc din lume şi va stabili un nou punct de referinţă în industrie prin oferirea unui joc pentru Smart TV, controlat prin gesturi,” a declarat Kyungsik Kevin Lee, Vicepreşedinte al Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics. „Samsung va continua să dezvolte conţinut diversificat care să aducă membrii familiei împreună în faţa televizorului, oferindu-le utilizatorilor noi experienţe pe Samsung Smart TV.”

 

Pentru crearea primului joc pentru Smart TV care funcţionează cu Motion Control, Samsung a colaborat îndeaproape cu Rovio în ultimul an pentru a implementa tehnologia avansată pe aplicaţia Angry Birds pentru Samsung Smart TV. Lansată în lumea întreagă în luna iulie, aplicaţia Angry Birds pentru Samsung Smart TV este disponibilă incepand de astazi pe modelele din 2012 cu Smart Interaction, prin actualizarea celui mai recent software.

 

Samsung plănuieşte să ofere animaţii Angry Birds Video-on-Demand dezvoltate de Rovio după lansarea oficială a aplicației. Animaţiile vor fi disponibile mai întâi pe Samsung Smart TV.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!